- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Ha belegondolok annyira nem rossz ez a telefon.
Ahogy elneztem az arakat kb. 89 ezer forintttol indul az ara, ami a Samsung eseteben tobb, mint meglepo.
A kamera nekem nem annyira fontos, arra, hogy csinaljak par kepet es azt visszameretezzem a felere, negyedere elvileg jo.
Ha azt nezzuk, hogy a kulonbozo kozossegi oldalakon se n+1 megapixeles kepeket lat az ember akkor oda ez a kepminoseg meg sok is.
Nekem talan a 4k-s felvetel hianya a kicsit fajo pont.
A telefon tamogatja a Camera2 API-t?A MicroUSB engem nem zavar, amit kell azt FTP-n keresztul toltom fel a telefonra, legalabb nem kell kidobnom a regi kabeleim es szinte biztos, hogy mindenhol talalok ilyen csatlakozoval toltot, nem kell hurcolnom magammal MicroUSB Type C atalakitot vagy Type C kabelt.
Van benne jack csatlakozo.
Erdekes ebbe BELEFERT!
159,8 mm magassagba es 7,5 mm-es vastagsagba BELEFERT!Az ujjlenyomat olvaso nekem szimpatikus helyen van.
Osszessegeben a telefonrol elmondhato, hogy akar ajanlott vetel is lehet.
-
twollah1976
őstag
Nekem tetszio, hogy az ujjlenyomat olvasot oldalra tettek a bekapcsologombba.
Mas gyartonak (kivetel Sony) ez miert nem jarhato ut?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest