- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Igen az ujjlenyomat olvasó a meizuban is elég szr,de legalább gyorsan szr 😆
Az a52s eddig azért esett ki nálam a kalapból,mert azt olvastam néha lagol, ha nem vészes akkor azt is megszokom
Proximity szenzort is
Azért igazságtalan az élet, hogy 140-ert még sokmindent meg kell szokni
Realmeket mindenki dicséri,sok szempontból jobbak, viszont a kamerájuk gyengébbkmarci25 Igen, tudom. Ha külön én veszem meg, akkor sokkal jobban jár a Föld.
-
Csápájev
őstag
Mindnek van előnye és hátránya.
A fotók, videók színei szerintem szebbek a Samsungnak. Nem tudnám megszokni, hogy visszalépés legyen a 4 éves telefonom szintjéről(meizu 16)
Mondjuk az ujjlenyomat olvasó lassúsága meg a proximity szenzor hibái se hangzanak valami jól,de sajnos muszáj kompromisszumot kötni ebben az árkategóriában.
Mondjuk azt se értem miért nem adnak egy tokot alapból, meg egy normális töltőt...25wattal tölt,de 15wattos a töltő, hát ez vicc
-
Csápájev
őstag
Ahogy olvasom az ujjlenyomat olvasó gyenge és a közelségérzékelő?
Ezeket mondanátok hibának vagy van más is?
A rendszer smooth?
Kategóriájában a legjobb fotós/videós képességei vannak szerintem,ezért e-felé hajlok a realmekkel szemben. -
Csápájev
őstag
Van esetleg köztetek,aki ez előtt vagy után használt Realme gt mastert? A kettő között vacilálok.
(Realmeből a 8/256 ennyi,azaz 140e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest