- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Bár nem vagyok rá büszke, de tovább "sokkolva" páratokat, olyan is előfordult, hogy vízes csatlakozóval a kocsiba ülve reflexből felraktam töltőre. Azonnal egy fura, idegesítő hangot adott ki, és kiírta, hogy azonnal húzzam ki. Megtörtént, azt hittem itt lesz vége, de semmi, műküdik azóta is. Mondom, nem hencegés, de úgy látszik fel van készítve erre hozzám hasonló "hülye" felhasználókra.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5076 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
#5077 Aryes: Nem én ugrok bele a rajtkőről, hanem a medencéből videózom és a vízfelszín alá viszem max 20cm-re.
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy a videó felvétel során a kijelző ne érzékeljen semmit? Konkrétan arra gondolok, hogy pl. fejesugrásnál ugye még víz felett van a telefon, de mikor lesüllyesztem víz alá van, hogy mindenféle furcsaságot csinál, pl. előlapi kamerára vált, vagy zoomol mert a víz nyomására azt hiszi az én ujjam.
Köszi előre is!
-
Triathlete
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Ez az IP67 a gyakorlatban mit jelent? Úszás videózásához ami lehet akár 2m mély, de csak egy percig megfelelő lehet?
A hivatalos rizsát megtaláltam, de konkrét tapasztalat kellene, a youtube-on sem találtam csak max 1,5m mélyre vitt tesztet, az mondjuk már legalább ígéretes. Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest