- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Dilikutya #13455 üzenetére
Nekem rendesen csörgött, nem fehéredett ki, csak nem lehetett fölvenni. Kolléga rám szólt, vedd már fel, mert hangosan csörög, kezébe adtam, hátha én vagyok béna, neki sem sikerült. Újraindítottam, megjavult. Ez még istenes, anno Windowsos Lumia 630 szinte naponta ugyanezt eljátszotta.
Bár nem sokat használom, 2 éves lesz, lassan cserére kerül (Minden telefont cserélünk két évente, akkor is ha hibátlan. Már kezdenek lassúak lenni, egyre több a nyűg, akku is gyengül). Xiaomi-ról váltottam, és visszamegyek oda. Semmi baj a Samu rendszerével, előtte Xiaomi volt 2x, asszonynak is az van, valahogy jobban kézre áll. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #13455 üzenetére
A Samsung már tud róla.
A probléma ideiglenes megoldása érdekében a felhasználó leállíthatja ezt a hibás hívóalkalmazást. Ezt úgy teheti meg, hogy belép a Beállításokba, kiválasztja az Alkalmazások lehetőséget, engedélyezi a Rendszeralkalmazások megjelenítése lehetőséget, majd leállítja a „Hívás” alkalmazást.
Ezen felül a Samsung szoftverfrissítést ígér a Galaxy A52s hívásalkalmazással kapcsolatos probléma megoldására. Javasoljuk, hogy a felhasználók azonnal telepítsék a legújabb szoftvert, ha értesítést kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Drón topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest