- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
A melegedés volt a kisebbik baj vele. Sokkal nagyobb gond volt, hogy a legtöbb fw esetén fantom touch jelenséget produkált, két hónap alatt, amíg nálam volt a telefon, nem sikerült megoldani ezt a problémát. Úgy tudom nem mindegyik készülék volt érintett, vagy nem annyira, mint az enyém, és az okára sem sikerült rájönni (csak sejtettem, hogy összeakadt valahogy a GSM antenna és a touch vezérlés). Ennél is nagyobb gond volt a beszédhang minősége, a másik fél mindig azt mondta, hogy olyan, mintha víz alól beszélnék, és ez volt végül, ami miatt úgy döntöttem, hogy eladom. És szó szerint az eladás előtti estén jöttem rá, hogy ha nem teszem rá a hátlapot, gyönyörű a hangminőség! Mint kiderült, a beszédmikrofon fölött nem volt lyuk a hátlapon, teljesen el volt takarva
csak ki kellett volna fúrni, hogy rendesen működjön, de már eladás előtt nem akartam kifúrni.
Amúgy szerethető készülék volt, igen, főleg a dual boot miatt, meg tényleg kis pörgős, de fő telefonnak nem tudtam használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
csak ki kellett volna fúrni, hogy rendesen működjön, de már eladás előtt nem akartam kifúrni.
Dr Bubo