- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát ha a rendszer gesztusvezérlésére gondolsz, akkor: Beállítások -> Kijelző -> Navigációs sáv -> ujjmozdulatoknál lehet állítani, de olyat tudtommal nem lehet, hogy csak a képernyő egyik szélén működjön a 'vissza' parancs.
Egyébként én ezt a gesztusvezérlést tartom a legkézenfekvőbbnek nekem, a Huawei P smart 2019-emet is így használtam.Viszont sajnos itt is még csiszolhatna a Samsung a Huaweihez képest. Pl. amikor a Waze-t használok, akkor nem lehet így a vissza paranccsal kilépni belőle. De a rendszerben máshol is észrevettem pár anomáliát. A Huawei ebben sokkal jobban működött.
Na meg a képernyőzárolás/feloldásban is. Nekem is rendszeres hogy az ujjamat elég hektikusan ismeri fel.
De nagyon örültem, hogy ebben végra van olyan, hogy duplakoppos felébresztés. hahát sajnos ezt ki kellett kapcsoljam, mert a farzsebemben folyton érzékelt, mintha tapiznám. Szóval ez a funkció kiesett nálam sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- VoLTE/VoWiFi
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo