- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balzsika47 #11988 üzenetére
Akkor inkább nem is mondom meg neked, hogy új korában akár 12 órát is tudott.
-
Senki se vonta kétségbe a tudásod, úgy általában.
Egy kifejezett kérdés körül folyik a meddő vita:
leoltottál valakit, mert nem tud utána keresni a válasznak egy kérdésre, majd bedobtál 2 linket, ami ugyanúgy nem adott választ, anélkül, hogy meggyőződtél volna arról, hogy egyáltalán lehet-e választ találni a kérdésre. Ezután besértődtél azon, hogy szóvá tettük, azóta meg megy a maszatolás, hogy nem is fontos stb.
Ez teljesen független attól, hogy fontos-e ismerni azt a qva számlálót, vagy nem fontos. -
Egyik linked sem adott valódi választ a kérdésre, csak leírták azt, amit tudtunk: hogy csak rootolva lehet megnézni azt a számlálót. Ezzel az erővel lehetett volna a Google-t is linkelni.
Viszont még mindig nem tudjuk, hogy Te honnan tudod megnézni a töltési ciklusok számát a telefonodon.
-
válasz
Leonardo91 #11946 üzenetére
Én is szeretném majd cseréltetni! Engem az érdekelne, hogy
1. LCD csere miért?
2. Csinálnak-e gyári visszaállítást, illetve ha kérem, hogy ne csináljanak, akkor megmaradnak-e az adatok, beállítások? A menüben lévő karbantartási mód-ot szeretném majd használni, hogy ne kelljen újra belakni a telefont. -
válasz
vodrosjozsi #11912 üzenetére
🤦
-
válasz
vodrosjozsi #11909 üzenetére
Mi a francért kellene neki azt bekapcsolni???
-
-
Teljesen tök feleslegesen csinálod a fenti lépéseket, mivel az app törlése eleve töröl minden adatot és gyorsítótárat, ami az apphoz tartozik.
A másik felesleges lépés a Beállítások-alkalmazások-az alkalmazás kiválasztása, mert a home screen-en az app ikonján hosszú nyomás->pici "i" betű a jobb felső sarokban pont oda fog vinni. Még egyszerűbb ugyanitt az "X eltávolít"-ra nyomni, és elvégezted az összes felsorolt műveletet egy mozdulattal. -
válasz
Sztyepadzso #11811 üzenetére
Még valamit félreértettél.
Én ugyanis nem a magánéletemet féltem (ha így lenne, mehetnék a hegyek közé vagy diliházba), én az app működésének módját kifogásoltam, vagyis, hogy sunyi módon működik és lopja az erőforrásokat (pl akkumulátor). Ilyen megfontolásból nem használom a Facebook saját appját sem, mert fut a háttérben és hallgatózik, de a Facebookot magát használom. Nekem ugyanis annyira szánalmasan unalmas életem van, hogy semmi olyat nem tud meg rólam senki, amit szégyellnék vagy bármi más módon a káromra lehetne. 🤷
-
válasz
Sztyepadzso #11799 üzenetére
Így van, egy egészségügyi témával kapcsolatos beszélgetés után a Chrome böngésző a kezdő oldalon az ajánlott cikkek közt feldobott egy cikket, ami pont ezzel foglalkozott. Biztosan nem kerestem rá, és nem aznap jelent meg a cikk, viszont az oldal tetején volt, az első helyen, a beszélgetés után nem sokkal (talán másnap reggel, akkor frissült a lista). Pont ezért is csapott úgy pofán a dolog.
-
Nem tudom, de maga a Google Play szolgáltatások rengeteg mindent csinál a háttérben, szóval azon nincs mit altatni, különben leáll a fiókok szinkronizálása, nem jönnek meg a levelek stb. A Google appot meg pár hónapja saját kezemmel töröltem, miután a találati listában megjelentek a telefon társaságában, élőszóban történt beszélgetéssel összefüggő találatok.
Ott sem lehetett a mikrofon használatára utaló zöld pöttyöt látni a képernyő felső sarkában (igaz lezárt kijelzőnél ez talán eleve meg se jelenik).
-
Akartam írni, hogy a szemkímélő mód/kékfény szűrő hibáját mintha kijavították volna 8 hónap után
3 napja tesztelem ezt az új frissítést, ebből 2 nap reggel kikapcsolt a szemkímélő mód, ahogy be van állítva, időzítve, 2 napja és ma reggel, tegnap reggel viszont nem.
Ezt én elkönyveltem részsikernek. -
válasz
vodrosjozsi #11763 üzenetére
Hát, nekem aztán igen sok nyűgöm van ezzel a telefonnal, de a kamera speciel eddig nem volt a listán 😅
-
válasz
vscotina #11720 üzenetére
Én kettővel ezelőtti modellt használok (Steady Butler 2), az nagyon minőségi, az appját nem érdemes feltenni, anélkül is 99%-ban használható (ha nem akarod a képfelismerő/ tárgykövető funkciókat használni, ami amúgy elég menő 😎). Tok nélkül simán belefér a telefon (talán tokkal is, csak nagyon eltolja a súlypontját).
-
válasz
gargyai #11667 üzenetére
Első körben amit gerner1 kolléga szokott mindig javasolni: recovery módban a cache partíció törlése.
Ha nem segít, töltsd le ezt az appot, és frissítsd vele az AGPS adatokat. Mobilneted van? Olyan helyen próbálj fixet keresni, ahol van mobilnet és tiszta az ég, lehetőleg ne legyenek fák vagy magas házak körülötted.
Ha ez sem segít, akkor próbáld meg a hálózati beállítások visszaállítását. Ezzel el fognak veszni a mentett wifi és Bluetooth beállítások, de más nem.
Ezután jön a gyári visszaállítás, majd a szerviz, de ne legyen rájuk szükség.
-
Nincs nektek telepítve olyan app, hogy
Szolgáltatói szolgáltatások
? Én megpróbálnám azt törölni és/vagy újratelepíteni, bár ez csak egy tipp a részemről. -
Nyilván igazad van, és ez is szerepet játszott, de azért ne felejtsd el a tényt, hogy nem 111 vagy 999 lett a szám - ami könnyebben megjegyezhető, mint a 911 - hanem a rotary dialer két ellentétes végéről választottak számokat, hogy véletlenül ne tárcsázza senki (például egy gyerek, aki a dialer-rel játszik.
-
-
válasz
maszatomy2 #11626 üzenetére
Lehet a klónozás hozott át valami nem optimális beállítást...
-
válasz
maszatomy2 #11622 üzenetére
Egy gyári visszaállítást megpróbálnék a helyedben, mert a szervizben is valószínű ezzel fogják kezdeni, és akkor megspórolsz egy utat. Ha nem segít, akkor szerviz, ahogy a kolléga írta.
-
válasz
gerner1 #11599 üzenetére
Nem a mobilhálózati és GPS vételi viszonytól függ sajnos. (A GPS amúgy is csak addig dolgozik erősen, míg fixet nem talál, utána már elvan magában). Régebbi gmaps verziók sokkal szerényebbek voltak, most már érezhetően több erőforrást használ.
Tegyük hozzá, hogy nappal többnyire teljes fényerőn megy a kijelző navi közben, ha nincs kikapcsolva az automata fényerőszabályozás, ettől már önmagában is merül a telefon és melegszik az akksi + a műszerfal sem hideg nyáron. Éjszaka azért kevésbé durva a helyzet.
-
válasz
gerner1 #11575 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy az még az 5.1 frissítés előtti valamelyik utolsó firmware volt, talán a februári. De az biztos, hogy az kb. egyszeri eset volt, és sokkal kevésbé volt már stabil az a firmware, mint a tavaly augusztusi, Android 12-es, ami akkor is hozta ezeket a számokat, amikor egy hónapig nem volt újraindítva.
Fogalmam sincs, hogy mit piszkálnak folyton a motortérben, de egyre távolabb kerülnek a megoldástól. Persze az is lehet, hogy a Google valamelyik biztonsági frissítése tehet róla, vagy egyszerűen maga az Android 13 nem egy szerencséskiadás, de én már előre rettegek a 14-es frissítéstől.
Annyira, de annyira szeretnék már nyilvánosan bocsánatot kérni az egész topiktól egy jól sikerült frissítés után a sok nyafogásért.
-
Köszi!
Tedd már meg, hogy a kikapcsolást valamikor reggelre, az ébredés előttre állítod (nálam például reggel 6ra van állítva). A fenti módon ugyanis nekem is kikapcsol, sőt, ha reggel 6-kor épp a kezemben van és aktív a kijelző, akkor szintén kikapcsol. Talán a mélyalvás miatt lehet, vagy ki tudja.
Évek óta (már az előző telefonon is) használtam, de csak a februári frissítés óta nem működik. -
válasz
Újságos Peet #11545 üzenetére
Szedd le akkor a nice lock-ot, meg a hozzá való downloadert.
-
válasz
Újságos Peet #11543 üzenetére
Ezek a képeden azért vannak egyben, mert állandó értesítések. Ha jól emlékszem az alkalmazások értesítéseit elkülöníti a rendszer. Ettől több testreszabást talán valamelyik good lock modul tud csinálni.
-
válasz
Újságos Peet #11541 üzenetére
Más telefonon van ilyenre lehetőség? Én még nem hallottam róla
-
Mi az a rengeteg minden? Biztos velem van baj, de én csak egy változást látok, hogy még kevesebb kapcsoló fér majd el egy oldalon, hála a fenti két dupla széles kapcsolónak. Na jó, a szemkímélő mód kapcsolója logikus helyre került, de ha működne rendesen az időzítés, ahogy most nem működik, akkor nem is kéne használni soha...
Mást nem látok... -
válasz
Daneee14 #11504 üzenetére
Az elsőt valószínűleg az okosórád appja okozza, ahogy azt DrKapocs kolléga írta (kérdezte).
zsebben hordva gyakran felold
Az egyetlen biztos megoldás sajnos az, ha képernyővel kifelé fordítva teszed zsebre. Ki lehet kapcsolni a duplakoppos ébresztést, ha nem hiányzikHívások rögzítésére Cube Acr-nél van jobb megoldás
Van, de azt majd leírja, aki tudja. -
válasz
pinnacle #11502 üzenetére
AccuBattery-vel csinálj pár töltés-merítés ciklust. Nem tudom mennyire pontos, amit kiír, de az enyémet például 80%-osnak jelezte úgy, hogy jóval többet bír a tiédnél.
Ha tudsz szerezni egy USB-s töltésmérő eszközt, azzal is megmérhetnéd, egyáltalán mennyi töltés megy bele.
Mennyire melegszik használat közben egyébként? A CPU a kijelző felső kb. 1/3-ánál van, ha valami miatt pörög a proci, és az szívja le az akksit, az a rész állandóan langyos vagy kézmeleg. Ha az akku rossz, akkor (feltehetően) úgy merül a telefon, hogy az a rész hideg marad, vagy az alsó rész (is) melegszik. -
válasz
gerner1 #11493 üzenetére
Ezzel pedig ismét előkerül, hogy a többségnél, miért nem jelentkezett (eddig sem) ?
Ezt nem értem, a többség ezzel nem foglalkozik, inkább az a ritka, hogy valaki tudatosan tiltogassa az erőforrásrabló appokat. És mint írtam, nálam se azóta aktív az app, mióta problémáim vannak a telefonnal, hanem régebb óta, csak úgy tűnik profilt váltott. 😏
Amúgy még mindig nem vagyok meggyőződve róla, hogy megoldottam a gordiuszi csomót, ehhez bizonyíték kell, több napi használat formájában. Csak annyira megdöbbentem tegnap, hogy muszáj volt megosztani.Amúgy, az mindenképpen respekt, hogy hogy legalább Te, megvizsgálsz több aspektust is egy korábbihoz képest 👍
A látszattal ellentétben én soha semmiben nem vagyok biztos, a tévedés és a kételkedés jogát mindig fenntartom.
-
-
válasz
pinnacle #11487 üzenetére
Kikapcsoltam.
Azóta vajpuha lett a rendszer, nem laggol, nem melegszik a készülék mint a rezsó, és nem merül. De még most tesztelem, mert csak tegnap óta van letiltva ez a sz*r, de már most látszik, hogy például az Always on display fogyasztása 6,5%-ról visszament 0.5%-ra. 😏 -
Nálam is, pont ahogy írod, Facebook, Google sosem volt fent, de valamikor a múltban szükségem volt a zenefelismerő funkcióra (csak dúdolni kell, és felismeri) és emiatt telepítettem (engedélyeztem). A Facebook-ot csak böngészőből használom. De ez biztos, hogy nem akkor volt, amikor elkezdett durván merülni, hanem már az előző telómon, de csak most tűnt fel, hogy mellékhatást okoz.
-
Na srácok, ma tettem egy igen érdekes felfedezést.
A Google hallgatózik. Ez nekem új, eddig úgy tudtam, hogy csak a Facebook app hallgatózik, de ma egy élőszóban történt beszélgetés témája megjelent a Chrome nyitó oldalon az ajánlott cikkek között.
Azonnal letiltottam a Google appot πcsába, és nini! Hogy kisimult az akkumulátor merülési görbéje?!
És a melegedés is megszűnt teljesen. Lehet ez szivat hónapok óta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged