Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
-
mrThomi
addikt
A tablet például teljesen új. Az A50 fél éves. Anyámnál beállítottam a kábeles gyorstöltést és most nem írta ki. A tabnál ugye nincs, de mondom, új, most bontottam ki pár napja. Nem lehet a töltőnek se a kábelnek baja. Tegnap este töltöttem és most nem írta ki, de lehet vissza fog még jönni. Inkább tippelek valami szoftveres bugra, ami nem is lenne baj, de ilyenkor olyan lassan tölt mint usbről. Kb semmit...
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz Black_Raven #1062 üzenetére
-
mrThomi
addikt
Úgy tűnik megoldódott a wlan probléma, ma jött ki a májusi frissítés és orvosoltak. Lefrissítettem és egyből kapcsolódott, és nem dobta le. Egyenlőre még tesztelgetem de úgy néz ki okés a dolog.
Más. Lett rárakva egy viszonylag olcsó üvegfólia viszont elkezdett a tetején följönni. Rakok föl késöbb róla képet. Lehet aláment valami zsír a telefonalás miatt nem tudom. Le lehet ezeket szedni letakarítani és ujra feltenni vagy ha az ember egyszer leveszi akkor kuka ?
-
mrThomi
addikt
na hát kicsit bele tudtam olvasni. Ahány ember annyi féle próbálkozás, de biztosat senki nem írt. Viszont amin megakadt a szemem, hogy az egyik update utan jelentkezett írja az egyik, de egy másik írja hogy neki az A5 2017-nél is akadtak ilyen problémák tehát ez lehet az A széria ezen vonalának a rákfenéje...
Viszont ha update, akkor vagy vissza kellene rakni amin müködött, persze ha lehetséges, ha nem akkor meg talán a következővel javítva lesz.ui: viszont ezt a 2.4 meg 5Ghz dolgot nem értem. Írjak hogy 2.4-en működik , de telon hol lehet azt beállítani ? Ha rákeresek a Fritzbox-ra csak 1-et lát belőle. Az otthoni UPC-s routernél adta mindig be a 2 frekvenciát
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Ha tudod hogy mi pontosan a hiba kérlek és mi az orvosság ne tartsd magadba. Este tudom csak atolvasni azt a német forumot alaposabban, és az itt leírtakat.
Black Raven: lényeg annyi hogy ha bevan kapcsolva a wifi+adat akkor ne dobálja már le a wifit és hasznalja az adatot. Ősrégi redmi 3-mal nem volt semmi hasonlo jellegü probléma. Anyám meg had ne azt nézegesse ennek automatikusan kellene müködni minden csavargatás állitgatás nélkül.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tudom már fel tettem egyszer a kérdést de hátha azóta sikerült rá megoldást találni. Szóval a telefon folyamatosan eldobálja a WiFi jelet.( nem magyar UPC hanem külföld fritzbox ) Szegény anyám sokat szív vele és sokszor használja emiatt akaratán kívül a mobilnetet ami 2 Gb hamar leszívódik. Ha szoftveres gond és frissítéssel megoldható akkor marad a telefon, viszont ha hardveres és gagyi a chip akkor mennie kell mert ez botrányos !!!!!!!!!!!!
Samsung Note 9-emen tökéletesen és stabilan tartja a jelet, es rávállt azonnal már a ház elött ugyan abban a háztartásban) -
mrThomi
addikt
külföldön élek, szolgaltató itteni + fritzbox. egy korábbi Redmi 3-as telón nem volt ilyen probléma egyáltalán, már a liftből átváltott wifire, most meg csak szimplán eldobja, és csak wifi ki-be kapcsolás segít, természeteswb manuális beavatkozással.
batai15: az ujjlenyomat olvasót felejsd el szerintem. Nálunk 10/1 de az is úgy hogy 3mp-et vesz igénybe. Igaz van rajta üvegfólia, de ami érdekes a legutóbbi frissítés után rögtön, 10/8 feloldotta, másnap meg már nem igazán működött
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
srácok ! valakinek akadt már problémája a Wlan kapcsolattal ? bevan ugye kapcsolva adatkapcsolat meg a wifi is, de ha hazaérek nem mindig vált át w-re pedig bevan állandóra kapcsolva. sőt gyakran el is dobja és csak a mobil adat marad ami azért elég bosszantó.
ui;nem a kapcsolat a gyenge mert maxot jelez, hanem egyszerűen csak leválik
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz mjani1172 #199 üzenetére
Anyum teljes megelégedettséggel használja, ahogy látom a frissítésekkel még javulni is fog ez. Ahogy látom minden frissítéssel javítják a fingerprintet. Viszont valamit nem értek. direkt lebutítják, miert tud ugyan az a leolvasó az s10ben azonnal feloldani ?Én nem mertem onnan megrendelni, túl olcsónak találtam, meg ha gubanc van vele küldözgetgetem vissza de volt egy akció 299 euróért, annyiért szerintem megérte
-
mrThomi
addikt
válasz Csocsesz75 #173 üzenetére
erre az a 40 fórumba nár írtak megoldást:
" az egyidejű 4G elérés kísérlete a hiba oka.
Átállítottam a SIM2-t 3G/2G-re, és megszűnt a hiba"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest