- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mondjuk éppen hogy nem, abban S400 van, ebben meg S410, azért a kettő épp nem ugyanaz. Egyes tesztprogramokban (túl sokkal nem lehet összehasonlítani, hiába tesztelték az S3 Neo-t és ezt is 10 félével, ha abból 3 a közös) 20% eltérés is van az S410 javára, Antutuban csak 10%. Ebben van LTE, abban nincs, erre jó eséllyel lesz Lollipop, az S3 Neo-ra nem valószínű. A kamera hardveresen hasonló, az is lehet, hogy ugyanaz, az A3-é talán picit többet tud. Összességében érzékelhető különbség van a kettő között, más kérdés, árban ér-e 50% pluszt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Miért lenne jó, ha minden készülékben más SoC lenne? Így is elég töredezett az Android platform hardveresen is (ebből kifolyólag ugye szoftveresen is), ezért kell JVM, Dalvik, hasonló bűvös dolgok. Ezért jobb a helyzet WP8-on, mert vannak a Microsoft részéről előírások, és az Apple is könnyebben boldogul az évi néhány eszközével. ráadásul ugye az iPhone5 és 5C ugyanaz, a 6 és 6 Plus is megegyezik hardveresen, a tabletjeiket, lejátszóikat nem tudom, ott sincs nagy szórás.
Ha meg jó a Snapdragon 810, miért ne? Csak MediaTek-et ne...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Felezd meg a belső tárat és a RAM-ot is! Azért nem mindegy, hogy 8 vagy 16Gb belső tár, mivel az SD kártyára telepítés körülményes. Meg az se mindegy, hogy másfélszer több a RAM is. A nagyobb kijelző meg nem feltétlenül előnyös, baromi unalmas, hogy az épkézláb telefonok már mind 4,5-5 colos tepsik.
-
Dilikutya
félisten
válasz Gunz4Hire #144 üzenetére
LG G2 Mini 65-70 között van. Az ilyen lakótelepi panelba bejegyzett ujtelefon.hu (ÉLETÖRÖM KLUBHÁLÓZAT Kft.) árait ne vegyük mérvadónak. Az ilyen zug GSM boltoknak a környékére se mennék, érdekes módon az eladó szeme se áll jól egyik helyen se, és a betévedő vevők is elég gyanús külsejűek. Még nálunk a belvárosi buszpályaudvaron is csak nagycsaládosok állnak sorba az ilyen bolt előtt.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz malomkaorm #155 üzenetére
Azért pl. az LG G2-nél meg lehet nézni, milyen boltok adják 70-ért, és milyenek 100-120 környékén.
-
Dilikutya
félisten
válasz malomkaorm #162 üzenetére
Nekem ezek ilyen Sufnigsm Bt-nek tűnnek.
-
Dilikutya
félisten
válasz malomkaorm #166 üzenetére
Majd lejjebb megy, ha nem vevő rá a piac ennyiért. Én se adnék érte ennyit, bár ettől még nem rossz. Inkább ez, mint mondjuk egy S5 Mini.
-
Dilikutya
félisten
Mondjuk ez pont nem egy újracsomagolt S4 Mini. De ha már szóba került, az egy másfél éves készülék, egy hasonló teljesítményűt ma kiadni ugyanannyiért nem lenne szerencsés. Ez a baja az A5-nek, amiben ugyanez a hardver van. Az S4 Mini most 70-75 körül van függetlenül megbízható helyeken, a 60 alatti ajánlatokkal vigyáznék. Picit drága, de beállhat még olyan szintre, hogy tényleg jó vétel lesz, maga a készülék ígéretes.
-
Dilikutya
félisten
Gyakorlatilag és elméletileg is teljesítményben a kettő nagyon messze van egymástól. Nem feltétlenül hiszek a benchmark programokban, de az Antutuban is négyszeres a különbség. A többit nem tudni, mert amikkel az S2 Plust tesztelte a Mobilaréna, azokból csak az Antutu volt az A3 tesztjében, azonkívül mindent lecseréltek.
S2 Plus-ért nagyon nem adnék 50-et, inkább egy Ace4 Snapdragon 410-el.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
De ne most cseréld még, és ne tésre! A T-mobilenál 100-ról indul, de még akár 144-ért is meg lehet rendelni, bár nem értem, hogy van két listaára. Ez tényleg kvadrága így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Horgász topik
- További aktív témák...