- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #220 üzenetére
Tudom, pont emiatt alig mertem megvenni (nyáron vettem). De egyszerű a magyarázat: azt régi antutuval (talán 4.x) mérték, az újak mind több pontot adnak ugyanarra a hardverre. Akkoriban a sima s2 volt 12ezer az antutu szerint.
A3 vagy A5 tulajok! Légyszi írjon vki, hogy tényleg a régi AOSP alapú browser van-e a telefonon samsung böngésző néven a chrome mellett! Fontos lenne.
-
válasz
Dilikutya #209 üzenetére
Most kíváncsiságból feltettem azt antutut, amivel MOST mérnek és csináltam egy mérést.
Antutu 5.6, galaxy s2 plus: 11976pont
Hát ez ha jól számolom, kicsit kevesebb, mint négyszeres különbség.
Mondjuk éppen a fele, és akkor hozzáteszem, hogy class2-es sd kártya van benne, ami szereti jól lehúzni az összpontszámot. -
válasz
Dilikutya #209 üzenetére
Nem akarok nagyon offolni, de az s2 plus az használati értékben gyakorlatilag az eredeti s2-vel egyenértékű, ami nem kicsit sikertelefon volt a maga idejében. A kijelzője hiába 800x480-as, nagyobb felbontású, mint az A3-nak, mert true rgb, nem pentile mátrix, a kamerája meg 3 éves, de jobb képeket csinál, mint az A3-é. Hogy a processzora lassabb? Lehet. És?
Minden elfut rajta, ami ezen, viszont lassan merül.
Ennek ellenére valamikor valószínű az A3-ra fogom cserélni.Nem mellesleg azért dobtam fel ezt a telefont, mert a 202-es hsz minden kritétiumának megfelel: kicsi, elegáns, erős hardverrel és 50ezer forint. Igaz nem fém...
-
malomkaorm
tag
válasz
Dilikutya #165 üzenetére
Nem mind az
De errol folosleges is beszelni, mert ha esetleg egy tizessel tobbert is lenne a G2 pl, akkor is szazszor jobb vetel lenne. Nem hiszem, hogy akinek van 90k-ja telefonra, annak 100 ne lenne. Raadasul nem csak a G2-t linkeltem. Egyszeruen ez egy 50-60 ezret ero hardverrel szerelt telefon. Mellesleg annyiert is jobbak, vagy hasonloak vannak, nem kell megkozeliteni sem ennek az arat.
Reszemrol ez annyival le van zarva, hogy egy jo telefon, mert rossznak nem mondhato, de hogy ennyiert egy HD kijelzo, Snapi 615 nem fert bele, az badarsag. Az A5-re ez sokszorosan igaz. 130 ezres telefonban S410 van...
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
Dilikutya #149 üzenetére
Szvsz nem fröcsögés a saját vélemény... Nem ugyan az a soc, de az, hogy ebben újabb van nem teszi ennyivel drágábbá a telefont.
Ha fröcsögnék akkor sz*rsungoznék mint sokan, de az más, hogy sz*r az ára. Elismerem, hogy ez egy nagyon jó kis telefon és el is gondolkoznék ezen vagy az A5-ön, de ilyen áron inkább hanyagolom a témát, mert ennyiért és annyiért vannak sokkal jobb vételek...
A méret miatt nem ugyan az a célcsoport, meglehet, de akkor meg Ace 4 és akkor az meg 59 000.
Na mindegy...
A G2 Mini-re meg nem sufnit gsm-et mondtam, de nem baj ez sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest