Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• negro

őstag

válasz mike1334 #6277 üzenetére

30 elmultam en nem nyomkodom ha nem kell (bar 20 evesen se tettem) meg jatszogatok rajta, nincs is rajta jatek. Akkor nezek ott meg vmit vagy bongeszek ha nincs kozelben laptop, pc, marpedig legtobb melohelyemen van/volt. Vagy volt olyan melom ahol meg konkretan a mobil hasznalat volt tiltva munkaidoben (gorogorszag, 5* -os szaloda pl.) igy ezert se tudtam volna ilyen hasznalatot osszehozni. Otthon megint ott a PC.

Eleg elkeserito mikor latsz egy 5 fos tarsosagot egy asztalnal es 4 ember a mobiljat nyomkodja meg ilyenkor is, beteges! 20-on eves kisgyerekek ugy lognak a telon mintha kb. ugyvezeto igazgatok lennenek 20 emberrel alattuk es milliok mulnanak azon, hogy mire es kinek mit mutat, valaszol, perceken belul. En ha jon is es mail... latom, megnezem es ha nem rogton kell ra valaszolni ergo nem olyan fontos majd otthon megteszem a PC-en. Csak mondtam egy peldat... Tudatos felhasznalas, ennyi! De mar sokszor irtam errol. En azt nem ertem hogy lehet logni napi szinten 3 orat egy telon? Es itt kijelzo idorol beszelunk nem is arrol ebbol 1 ora beszelgetes teszem azt. Ha vkinek munka miatt kellene azt se mert azt nem egy A3-rol lenne szokas intezni. Egy okos telo nekem pont arrol szol, ha megszorul az ember akkor az erre is illetve barmira alkalmas lehet akar egy PC. Ezert jo.

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák