Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
Samu i8510-em van régebben gond nélkül ment rajta a flash támogatás...nem mindig használom így egyszer csak feltünt,hogy ez már nem így van...azt se tudom hova tünt a flash player róla.Gondoltam újra ráteszem,le is töltöttem de nem engedi,azt írja az op rendszer nem támogatja a file-t.Érdekes módon a Fringet meg eltávolítani nem tudom.
De pl. a Nimbuzz simán felment rá.
Már vírusra is gondoltam de az Eset-se ment rá mondván csak Nokiára lehet.
Ja és a Pc Studio 7.xy se akar frissíteni telo szoftvert.
A New Pc Studio meg nem ismeri fel a telót.
Most találtam ezt a Symbian Samu megszűnős cikket...lehet ennek valami köze ehhez az egészhez???Gondolom az Esethez és a szoftver frissítéshez igen...
Van valakinek tippje,hogy tudom visszatenni a flash progit vagy mi ennek az oka?
Esetleg ha vírus akkor milyen vírusírtót tudok sikeresen feltenni és futtatni?
Vagy vegyek egy Androidosat a Symbian meg felejtős innentől a Samsungon?
Köszi -
válasz
Quasi_modo #26 üzenetére
Leszámítva a QWERTY felett lévő nagy érintőkijelzőt, tényleg hagyományos mobilnak néz ki
Sajnos vagy nem sajnos Lirionnak igaza van, érintetlen rendszerek között az S60 a legjobb. De marad is a 3.2 még sokáig velünk.
-
Lirion
addikt
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Kérdés, hogy a 3-as android is le tud-e majd jutni ilyen gyorsan a középkategóriába. Azért ha kell alá majd 1-1,5 gigás proci, grafikus gyorsító, gigás rom és ram akkor egy darabig megmarad a középkategória a symbian játszóterének. A bada inkább esélyes valós konkurensnek szerintem.
A másik pedig a nem érintős okostelefon, ahol pedig tényleg nincs igazi ellenfele a symbiannak. -
törölt tag
igen, ez így igaz, de középkategóriában ott lesz a bada is, meg az android. és érintősben mindkettő jobb jelenleg (leszámítva az ingyenes navigációt, de az nem a symbian sajátja, hanem a nokiának).
ha nem is hal ki, de eléggé vissza fog szorulni. mondjuk én azért szívesen látnék egy középkategóriában (illetve nem érintős kategóriában) konkuráló rendszert. akár bb, akár valami más, de így ott alig van választék. -
Lirion
addikt
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Azért a tendencia sem feltétlenül fog így folytatódni. Mindenki csak azzal jön, h az android mennyi részesedést szerzett, de azt nem tudhatja senki, h meddig tudja ezt növelni... Főleg, h jön lassan a wp7, a meego, erősít a bada.. A symbian viszont a középkategóriás okostelefonokra nagyon jó rendszer maradhat, azokból pedig nyilván többet lehet eladni, mint a felső kategóriában.
Ez a kihátrálós dolog meg annyira tán nem nagy érvágás, tekintve, h a samu 1, a SE meg 2 db s60 touchot adott ki.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
persze, de ne csak a pillanatnyi számokat nézd, hanem a tendenciát is. az elmúlt egy évben 10%-ot vesztett a részesedéséből a symbian, és mellesleg a Nokiát leszámítva mindenki kihátrált mögülle.
szerintem nagyjából az olcsó, hagyományos kialakítású telefonokkal tartja még magát úgy ahogy a rendszer, mert amit a s^3-ig produkáltak érintős szinten, az nem volt túl meggyőző, és még a ^3 sem biztos, hogy elhozza a várt megváltást. -
tjb007
nagyúr
Nem fog. Nem azért mert olyan űberkirály rendszer lenne vagy mert az emberiség kipusztulna nélküle hanem azért, mert a Nokia kemény pénzért megvette (264 millió euróért, ki lehet számolni hogy az pontosan mennyi is forintban) és még ha beledöglik is nyomatni fogja orrba-szájba.
-
parkr
őstag
előbb-utóbb szerintem el fog tűnni az egész OS
-
RaveForce
veterán
válasz
kacsaesokos #6 üzenetére
ez pont, h nem érdekes, hnem teljesen logikus és érthető
-
Lirion
addikt
Így vegyen az ember samsungot.. ki tudja, mikor ér véget valamelyik platform támogatása náluk..
-
Kumite
aktív tag
Azt nem értem, hogy ehhez miért kell minden fórumot, tartalmat stbstb törölni?
-
kacsaesokos
tag
"A Samsung egyelőre nem tervezi a Symbian Foudnation elhagyását" vagyis ha beválik a symbian ^3 vagy ^4 akkor gondolom máris visszatérnek hozzá, érdekes
-
hemaka
nagyúr
Várható volt, minek nekik a symbian, amikor ott az android meg a bada?
-
kaller1
veterán
Sajnálatos hír ez, mert symbian téren mindig fel tudtak mutatni valami extrát a konkurensekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó decemberben felfüggeszti a Symbian fejlesztői oldalait és ezzel véget ér a platform támogatása is.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest