- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samu i8510-em van régebben gond nélkül ment rajta a flash támogatás...nem mindig használom így egyszer csak feltünt,hogy ez már nem így van...azt se tudom hova tünt a flash player róla.Gondoltam újra ráteszem,le is töltöttem de nem engedi,azt írja az op rendszer nem támogatja a file-t.Érdekes módon a Fringet meg eltávolítani nem tudom.
De pl. a Nimbuzz simán felment rá.
Már vírusra is gondoltam de az Eset-se ment rá mondván csak Nokiára lehet.
Ja és a Pc Studio 7.xy se akar frissíteni telo szoftvert.
A New Pc Studio meg nem ismeri fel a telót.
Most találtam ezt a Symbian Samu megszűnős cikket...lehet ennek valami köze ehhez az egészhez???Gondolom az Esethez és a szoftver frissítéshez igen...
Van valakinek tippje,hogy tudom visszatenni a flash progit vagy mi ennek az oka?
Esetleg ha vírus akkor milyen vírusírtót tudok sikeresen feltenni és futtatni?
Vagy vegyek egy Androidosat a Symbian meg felejtős innentől a Samsungon?
Köszi[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
válasz
Quasi_modo #26 üzenetére
Leszámítva a QWERTY felett lévő nagy érintőkijelzőt, tényleg hagyományos mobilnak néz ki
Sajnos vagy nem sajnos Lirionnak igaza van, érintetlen rendszerek között az S60 a legjobb. De marad is a 3.2 még sokáig velünk.
“All nothings are not equal.”
-
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Kérdés, hogy a 3-as android is le tud-e majd jutni ilyen gyorsan a középkategóriába. Azért ha kell alá majd 1-1,5 gigás proci, grafikus gyorsító, gigás rom és ram akkor egy darabig megmarad a középkategória a symbian játszóterének. A bada inkább esélyes valós konkurensnek szerintem.
A másik pedig a nem érintős okostelefon, ahol pedig tényleg nincs igazi ellenfele a symbiannak. -
igen, ez így igaz, de középkategóriában ott lesz a bada is, meg az android. és érintősben mindkettő jobb jelenleg (leszámítva az ingyenes navigációt, de az nem a symbian sajátja, hanem a nokiának).
ha nem is hal ki, de eléggé vissza fog szorulni. mondjuk én azért szívesen látnék egy középkategóriában (illetve nem érintős kategóriában) konkuráló rendszert. akár bb, akár valami más, de így ott alig van választék. -
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Azért a tendencia sem feltétlenül fog így folytatódni. Mindenki csak azzal jön, h az android mennyi részesedést szerzett, de azt nem tudhatja senki, h meddig tudja ezt növelni... Főleg, h jön lassan a wp7, a meego, erősít a bada.. A symbian viszont a középkategóriás okostelefonokra nagyon jó rendszer maradhat, azokból pedig nyilván többet lehet eladni, mint a felső kategóriában.
Ez a kihátrálós dolog meg annyira tán nem nagy érvágás, tekintve, h a samu 1, a SE meg 2 db s60 touchot adott ki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
persze, de ne csak a pillanatnyi számokat nézd, hanem a tendenciát is. az elmúlt egy évben 10%-ot vesztett a részesedéséből a symbian, és mellesleg a Nokiát leszámítva mindenki kihátrált mögülle.
szerintem nagyjából az olcsó, hagyományos kialakítású telefonokkal tartja még magát úgy ahogy a rendszer, mert amit a s^3-ig produkáltak érintős szinten, az nem volt túl meggyőző, és még a ^3 sem biztos, hogy elhozza a várt megváltást. -
-
Nem fog. Nem azért mert olyan űberkirály rendszer lenne vagy mert az emberiség kipusztulna nélküle hanem azért, mert a Nokia kemény pénzért megvette (264 millió euróért, ki lehet számolni hogy az pontosan mennyi is forintban) és még ha beledöglik is nyomatni fogja orrba-szájba.
-
elég sok kidobott pénz lenne az a nokia zsebéből..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
előbb-utóbb szerintem el fog tűnni az egész OS
-
válasz
kacsaesokos #6 üzenetére
ez pont, h nem érdekes, hnem teljesen logikus és érthető
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
-
Így vegyen az ember samsungot.. ki tudja, mikor ér véget valamelyik platform támogatása náluk..
-
Azt nem értem, hogy ehhez miért kell minden fórumot, tartalmat stbstb törölni?
-
"A Samsung egyelőre nem tervezi a Symbian Foudnation elhagyását" vagyis ha beválik a symbian ^3 vagy ^4 akkor gondolom máris visszatérnek hozzá, érdekes
[ Szerkesztve ]
-
Várható volt, minek nekik a symbian, amikor ott az android meg a bada?
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Sajnálatos hír ez, mert symbian téren mindig fel tudtak mutatni valami extrát a konkurensekhez képest.
.::> <::.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó decemberben felfüggeszti a Symbian fejlesztői oldalait és ezzel véget ér a platform támogatása is.
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával