- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zordsajt
csendes tag
Hihetetlen, hogy az sms-től (mondjuk ez alap) a memóriakártyán keresztül az éppen használatos csörgési profilig mindennek van jelzése ikon formájában, pont a nem fogadott hívásnak nincs.
Viszont köszi, hogy említetted azt a gombot. Mindig vagy az 'ok' gombot, vagy valamelyik navigációs billentyűt nyomtam meg, így meg nem világított a képernyő tovább.
Bár így is bosszantani fog, hogy nem látom egyből, hogy mi van, meg kell várni azt a kb. 4 másodpercet, de azért egy fokkal jobb. -
crwn
senior tag
-
crwn
senior tag
-
crwn
senior tag
én is a havi nézetet használom (most már kényszerből), de lett volna kedvem a hetit is használni, mert így látszik/látszana ha!, hogy adott héten, melyik nap, melyik órájában milyen esemény van. DE NEM LÁTSZIIIIIK!
én sok mindent jegyzetelek a naptárba, emlékeztetés gyanánt (hiszen ezért is van, nem igaz?!), és ha rápillantok egy hétre, jó lenne a szórást látni, hogy mikorra mit terveztem. csak úgy megnyugtatásképpen. de ez nincs. persze megvagyok nélküle, csak értetlenül állok a probléma előtt. hiszen problémaaa! hogy ha van heti nézet, mi értelme egy teljesen üres felületet nézni, ami fel van osztva órákra, de minden óránál ugyanolyan "üres" kis négyzet található...
-
crwn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest