- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
M41 2152
csendes tag
ennek a telefonnak a dual sim es változatát láttam a neten C3752 -ként.
kiváncsi lennék rá, hogy lehet e Mo -n kapni valahol? -
A Ténél kínálatban van, egy tesztet megérne a dolog!
-
e00dgy
aktív tag
Samsung SGH-F250 koppincs.
Nem tudnak újat.
-
Koley
tag
Tetszik a formája
-
rudymester
senior tag
Nem rossz, talán még le is cserélném rá a C3050-em, de ez a menü design nekem nagyon nem jön be.
-
rep3at
őstag
A forma és a menü nagyon tetszik.
-
Gabi 8906
senior tag
800 mah-s akkuval 11-óra telefonálási idő??
Persze ha nem fogja a papírforma tükrözni a valóságot, akkor meg lehet az adótornyokra fogni. -
tommjee
senior tag
Nekem pont egy ilyesmi telefon kellene majd az ipod touch 4g mellé
-
Czibor10
tag
Csúsztatós samsung champ gombokkal és nagyobb pixelszámú kamerával. Külsőre egész tetszetős, ha valakinek nem kell nyílt op.rendszer és netezni se akar telefonon, annak jó, és sokan vannak így.
-
Probber
őstag
Kezdik beérni a 4 éves középkategóriás készülékek tudását a mostanság megjelenő alaptelefonok. Házon belül a G600-ra gondoltam.
-
9800gt
csendes tag
Nekem több tudás nem is kell. A beszélgetési időt hogy tudták 11 órára növelni 800mAh aksival? Most 6303-am van arra 7-8 órát írtak 1050mAh aksival.
-
Pete55555
addikt
Pofás darab, és mindenképpen jó dolog, hogy azért nem feledkeztek meg az ilyen telefonokról sem. Hátha rájönnek nemsokára, hogy felső kategóriás telefont is ki kéne adni csúsztatós, vagy candybar formában.
-
800mAh és hosszú üzemidő ilyen kijelzővel nem jön össze szvsz..de úgy legyen!
-
PierNight
aktív tag
igen nagyon bosszantó, hogy csak érintőképernyős telefonok vannak a középkategóriától felfelé...ami nem érintős az mind alsó szegmens max 3,2mp-es kamerával meg ne adj isten wifivel..oké nekem is jelenleg érintős androidom van de ha pl kijönne egy sony w995 utód hát erősen elgondolkodnék rajta..rohadt bosszantó!!
-
.bableWes
őstag
hát kiváncsi leszek erre az üzemidöre. nekem anno a secret ha 2 napot ment már jo volt 800mah-val..
-
FRENK1988
veterán
2,6-al se lenne sokkal drágább és máris jobb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest