- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
Szerintem a google drive-al ami irodai szett jár, simán jó, ingyenes és az irodai munkákra tökéletes, ( adatvesztés sem áll fent, automatikus mentés meg hasonlók) Én ezért se használok office-t mióta van google drive.
Játszani konzol, és tablett ami maradni fog... akármennyire nagy gamer az ember, befogják látni, hogy konzolon is lehet bill+egér kombóval játszani ( mondjuk a játékok, nem tudom mennyire támogatják, de ez részlet kérdése)
Átlag usernek 100%ig elég lenne egy android, netezésre, filmezésre, zenélésre, képnézegetés, néhány dokumentum szerkesztése, játszani... És ha belegondol az ember, 3-4 éve még azon ment mindig az ugatás, hogy minek bika gép egy átlag usernek, hát nem kell, és mostmár egy tabletet olcsóbban megkapunk mint egy használható pc-t..
Persze nem fog az ember a tabletten terrákat másolgatni, főleg, hogy terjed a felhő, és pl a google drive , meg a google play nekem ezért is tetszik, hogy ha van net, elérem az összes fileomat, ha meg valamit a tablettemen szeretnék tárolni, benyomom, hogy offline is elérhető legyen, letölti, és kész.
Specifikus feladatokra ugyanúgy megmarad a pc, videó szerkesztés, programozás, ps, meg egyébb komolyabb dolgokhoz,
Mindenesetre, elég jó irányba halad ez az egész ipar, kezdenek a dolgok helyükre állni, hogy úgy mondjam..
Csak felejtenék el azt, hogy pc-t akarnak csinálni egy tabletből..
Vagy akkor ha már ennyire ezt nyomják akkor vegyenek példát ubuntuékról, és egy olyasmi megoldást csináljanak..
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest