- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na ennek örülök. Nekem is a W700 volt az eddigi legtetszetősebb x86 tablet amit láttam, ezt nem tudta überelni semmi. Hűtés engem nem érdekel nagyon, csak ne legyen porszívó hangja...
Szerintem még érdemes kicsit várni, hogy beérjenek ezek a cuccok. W700 mindenesetre nagyon jó irány. 220-ért annyira még nem is sok (ehhez a Samuhoz képest üdítő ár!)
-
Gaboo77
tag
Hét megmondom őszintén, volt egy RT-s (Tegra 3) táblám is, de azt eladtam, mert bár a koncepció jó, de szoftverek nélkül csak egy levélnehezék jelenleg. Mái napig nem látom, hogy miért nem fut az az alkalmazás RT-n, ami WP8-on igen. Ezt elvileg orvosolják a 8.1-ben. Úgy legyen!
A kérdésre visszatérve: Nekem a W700 a tökéletes tábla. A hűtés és a kicsit nagyobb súly felfogható hátrányként, na de akkora erőt valahogy kell hűteni. A súly messze nem olyan vészes. Én azt hittem, hogy nehezebb lesz, de tökéletesen el lehet vele lenni. A billentyűzetes tokban már ezt nem mondanám, mert ott már nehéz, de az inkább letámasztásra való, nem kézi használatra. Az Atomos tesókkal ellentétben az x86-os produktivitás teljes értékú. Az Atomnál azt tapasztaltam, hogy semmivel nem jobb mint egy RT-s tábla, mert ugyan elvileg futtathatok x86-os appokat, de egy TotalCommander -nél komolyabb alkalmazás már úgy is túlterheli, erős túlzással persze. Ergo az is csak csempés appokra való inkább. A W700 viszont elfuttat bármit, tényleg bármit és ssd-vel iszonyat gyors. Aki sokalja annak itt az Aspire P3 széria, ami még olcsóbb. Az már majdnem annyi mint egy Atomos jószág, de ez legalább Core i3. A hűtésnél pedig el kell fogadni, hogybár nem jelentős, de néha hallható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest