- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon a 950 és 550 közé jön még valami újdonság a következő negyed-fél évben?
-
gutriqper
tag
Nem értem, hogy egy belépőszintű telefonnál miért vagytok ekkora kávahuszárok. Szerintem egyáltalán nem veszélyes. Az új IPhone 6s-nél ezt sokkal inkább lehetne felróni véleményem szerint.
-
=Mentor=
őstag
A Lumia 550 tulajdonképpen az 535 utóda, nagyobb felbontás, kicsit fejlettebb proci, Amoled kijelző... Az induló ár 40 ezer környékén lesz, ha az elődből indulunk ki.
-
Šolaire
veterán
Kiváncsi leszek rá élőbe ha az árazást jól lövik be sikeres modell lehet
-
boncser
aktív tag
válasz
szupermacs #43 üzenetére
Ezen a képen még kameragomb is van rajta.
Meg elég jól is néz ki, szerintem tuti nem ilyen lesz.
-
szupermacs
veterán
Nekem tetszenek a fekete telefonokon a kávák, valahogy masszívabb hatást kelt számomra. Főleg a csempés felület miatt. Ezért is tetszik, hogy végre kisebb kijelző lesz (és remélhetőleg ezzel kisebb ház is az arányok miatt).
(#42) boncser: Na ez a kép zavart meg engem is. De ezek nem fizikai gombok. Azt hittem, hogy nyomógombokra gondolt.
-
boncser
aktív tag
válasz
szupermacs #40 üzenetére
-
Giovan!
addikt
válasz
ToniSoprano #39 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a navi sáv dupla koppos lezárós funkciója. Viszont a káva a 640-en is túl nagy alul-felül, és ez az 550 esetén is megmaradt sajnos. Úgy látszik ez lesz a low-end Lumiák ismertetője...
-
szupermacs
veterán
válasz
ToniSoprano #39 üzenetére
Fizikai? Melyik kép volt az?
-
ToniSoprano
addikt
Ezek szerint itt sem lesznek fizikai gombok, egyik korábbi képen pedig úgy nézett ki.
Annyira nem baj, így legalább ezen telón is működik majd a dupla koppos lezárás a navi sáv "üres" részeire kattintva, ami tök jó dolog.
-
-
Fred23
nagyúr
Emlékszem, amikor még a Nokia ígérte, hogy a jövőben a Lumia-család összes tagja vízálló lesz. Ilyesmikkel volt tele a net. Úgy néz ki, a Microsoftnak jók a nem vízálló Lumiák is. Amúgy külsőre tetszik ez az 550.
-
br.rak
őstag
válasz
szupermacs #23 üzenetére
Kb egyforma, a GPU kb 30%-kal lassabb a snapi 2xx sorozatban
-
-
Eleg pofas, ha jo az ara kiprobalom mar a WP vilagot
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Nem hiszem hogy lesz Glance. Az újabb Amoledes Lumiákban nincs sajnos
-
Paul119
addikt
Alsós teloba rakott az ms vakut.. Nem létezik
-
Matada2.3
veterán
Kövezettek meg, de nem értem minek az az otromba MS logó a hátuljára..
-
rnyk
tag
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
Nem is beszelve arrol, h a 930 nem egy nadszal vekony telo es ezt tetezni egy tokkal. En inkabb csereltem hatlapot amikor mar nagyon karcos volt
@szupermacs kb pariban vannak... kicsit felek, h azert a W10M azert nem lesz egy sebesseg bajnok rajta de majd meglatjuk.
-
Egész tetszetős. egyszerű, de aki telefonnak veszi a telefonját, az úgysem a csicsára megy.
Hardveresen egészen rendben van belépő szinten.
-
szupermacs
veterán
Mennyivel gyengébb ez a Snapi 210, mint ami a 640-ben van? Ennek a kijelzőmérete tetszik és az AMOLED is plusz pont.
-
tothmaxy182
őstag
Végre lesz vilanó? Hálleluja!
-
tomboy0013
veterán
válasz
moleculez #20 üzenetére
Te lehet
Én biztosan nem, csak mikor ivászat van készülőben. A 930-nak is itt a CP-637-es gyári tok majdnem 1 éve és összesen 1 hetet ha volt a telefonon, de lehet sokat is mondtam. Nyilván aki tokkal eltakar egy telefont annak mindegy, de én nem azért veszek egy szép telefont, hogy tokokkal takargassam.
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
Aztán raksz rá egy tokot...
-
aelod
veterán
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
Igen aztán jön a rinyálás, hogy miért nem fém. És úgyis mindenki belerakja egy tokba a végén.
-
gerii
addikt
Ez is lesz vagy 72 mm széles. Az üzemidőre kíváncsi leszek, hiába alsó kategóriás, egy napot bírnia kell, különben nem fogják venni.
-
tomboy0013
veterán
Szerintem az MS logo pont királyul néz ki. Alsókategóriának tökéletes a telefon is. Az AMOLED HD kijelző szerintem igencsak jó választás. Megvan benne minden ami kell és még nem is néz ki rosszul. Csak az árazással ne nagyon szálljanak el.
(#16) aelod: Igen, lényeges a hátlap a legtöbb embernél, ugyanúgy mint az, hogy milyen ruhát vesz fel. Ezek nem csak használati tárgyak hanem divatcikkek is. Természetes dolog, hogy az ember olyat vesz ami tetszik neki. Nálam is meghatározó, hogy milyen a készülék megjelenése és ebbe az oldala és a hátulja is beletartozik, mert ugye az egész adja az összképet.
-
aelod
veterán
(#2) batai15
Lényeges kritérium telefon választás terén a hátlap...
Jó lesz ez. Párom Lg L65-ben s200 van. Kb elég minden alap dologra. Kíváncsi vagyok, hogy a w10 mennyire erőforrás igényes rendszer. De jónak ígérkezik. Népszerű lehet szerintem.
-
moleculez
veterán
Úgy néz ki mint a 630, de legalább Amoled került bele. A baj az, hogy szerintem ennél mennek majd még lejjeb, nem ez lesz abszolut belépő kategória. Nyilván a W10M-t pár SoC-ra optimalizálják (plusz visszamenőleg a régebbeikre de az más történet), ami abszolút logikus, szóval a rendszer alkalmazásokkal rendven lehet a dolog, de a 3rd party appok bekavarhatnak szépen.
-
Retekegér
MODERÁTOR
-
Gainka
őstag
Én sem értem minek ezek a nagy kávák, ha a 735-830 utodja is ilyen lesz, következő telefonom nem lumia lesz. 😩
-
janeszgol
félisten
Processzorban a negymagos s200 kb olyan eros, mint az s400 (minimalisan gyengebb csak, Lumiaban egyformak). Az s210 talan gpu-ban sem marad el sokkal tole.
-
L4mie
veterán
nicsak egy vaku
+ 2m-es káva alul-felül
-
AS
félisten
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Ha jól tudom a GPU gyengébb benne, De itt amúgy is mindegy.
-
benjonino
tag
Huh. Ez szép lett! Ha árban is jó lesz, akkor arathat.
-
-
Kékes525
félisten
Az 1905 mAh kapacitás nagyon kicsinek tűnik.
Mennyi lehet az üzemideje? A RAM sem valami sok. Persze a megítélés nagyban függ az ártól.
-
kbyte1024
veterán
csak nem szállnak el egy alsós teló árával
-
batai15
félisten
Az az ms logo nem kicsit ronda..
-
AS
félisten
Lehet olyan népszerű mint a 640 , ha jó ára lesz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az @evleaks újra akcióban, most a belépőszintű Microsoft modellről szereztek meg hivatalos renderképeket, így teljes pompájában látható a telefon.
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest