- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
SGS2-t még nem próbáltam, nem volt a kezemben. Elhiszem, hogy abban is így van, ami még bosszantóbb, hiszen még erősebb vas. Ettől független biztos jó készülék.
Az tuti, hogy valamelyik Samsung Honeycomb-os tabletnél volt egy kis akadás, amikor ment az animáció az ablakváltásnál. -
Szabeszka
aktív tag
Igen, én is tapasztaltam az SGS1-en, hogy egy jó ROM csodákra képes. Csak nekem van egy olyan tulajdonságom, hogyha megveszek valamit, akkor elvárom, hogy az működjön úgy, ahogy annak kell, és ne kelljen vele haxolni, crackelni, ROM-ot főzni, hogy elérjem azt, ami a fejlesztő dolga lett volna.
Asszem nem az SGS-en, hanem egy másik Samsungon, valamelyik tablet-en egy kicsit akad a lapozás. A képernyőfeloldással is találkoztam már, hogy amikor "fellököd" a képernyőzárat, akkor a végén egy picit megakad. Ez engem zavar, főleg, hogy tényleg nagyon komoly hardver van benne. -
Szabeszka
aktív tag
Úgy látom lassan visszatér a vezetékes telefonok kora, csak itt a kábelt majd a konnektorba kell dugni, máskülönben azonnal lemerül a telefon.
Egyébként én sem látom értelmét az egyre több magnak, ez is lassan a megapixelháborúra fog emlékeztetni. Amíg Androidon nem lehet úgy főképernyőt váltani vagy feloldani a képernyőzárat vagy más egyéb roppant alap dolgot megcsinálni, hogy ne akadna be egy icikepicikét sem a készülék (még az 1,4 GHz-eseken is), addig teljesen felesleges a nyers erőt fejleszteni, töltenék az időt inkább az optimalizációval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest