Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertb88
tag
Lehet, hogy így van...nem tudom cáfolni, mert személyes tapasztalatom nincs a win7-el. Én már egy ideje macbook-ott, iPad-et használok és ezek aztán tényleg szinte soha nem fagynak le! Persze nem mondom azt, hogy az apple termékek hibátlanok, mert közel sem azok, de alapjában véve sokkal jobban tetszenek mint a MS. Visszatérve a windows-ra nekem a video láttán azok az emlékek ugrottak be mikor első éves voltam az orvosin és egy előadás diáit nem tudtam végigvenni, mert óránként lefagyott az xp/vista.
Ezért volt szerintem égő, mert mondjuk ha én le akarnám mondjuk egy év múlva cserélni az ipad-et (most 2éves), akkor tuti szét néznék a piacon, h éppen mi a felhozatal, mert nem vagyok a márka megrögzött, elvakult rajongója, DE ez a keynote a surface-ről bennem maradna és visszahozta régi szép "windows"-os emlékeket, uh köszönöm, valószínű kihagynám.....
Érted? -
norbertb88
tag
Szerintem is baromi égő volt! Sokan tisztában vannak vele, hogy nem végleges verzió, de azzal is, hogy a windows folyton, folyton, folyton LEFAGY! Tehát mindig is lefagyott és ez a video arra enged következtetni, hogy ezen a téren nem képesek fejlődni. Tehát szerintem kevesen gondolkodnak úgy, hogy majd ezt simán tökélyre javítja a MS, sokkal inkább mosolyognak, hogy már megint nem képesek TÖKÉLETESET alkotni!
-
Cassi
őstag
"(nem) akar az ms sok tiz szazalekos reszesedest elerni"
Erről ők nem nyilatkoztak semmit, ez csak a te magánvéleményed. Az MS simán megteheti, hogy felpörgeti az eladott mennyiséget, ha sikeresek a gépek. Persze ehhez joguk van, nem az általában tehetetlen OEM-eket akarom védeni.
Talán az a legnagyobb gond ezzel a bemutatóval (azért is nevezném bukásnak), mert adósak maradtak igazi újdonságokkal. Szó szerint semmi újat nem mutattak szoftverfronton, még az Office-t sem tudták demózni, így 4 hónappal a feltételezett indulás előtt. A pletykák szerint a végleges Office el sem fog készülni októberig, és lehet, hogy csak utólag lehet majd letölteni.
A "példamutatást" illetően: képzeld bele magad egy OEM, például az Asus helyzetébe. Ha a hónapok óta a piacon levő Asus Transformer Prime-ot az RT-s Surface mellé tesszük, mi az a nagy különbség, ami indokolná a kioktató hangnemet? Szinte semmi, billentyűzet a Prime-hoz is jár, ráadásul fizikai (kiegészítő akksival), a többi részlet meg szinte teljesen megegyezik: azonos a processzor és a memória is. Mit vegyen át ezekből az Asus? Ők is fessék kékre a billentyűzetet?
-
Tigerclaw
nagyúr
Nézd ezt te tudod, én tudom, értjük, de az átlagemberek nagy részének nem az jut az eszébe erről, hogy nem gond hogy lefagyott, mert még nincs kész. Ráértek volna akkor demózni, amikor már másnap kapható lesz. Így ez nagy égés.
Más: Ahogy látom ugyanaz a team tervezte a touch cover billentyűzetek színeit, akik a metro ui-t is fejtesztik. Kriminális hogy milyen színeket választottak. (mondjuk ez vonatkozik az Apple fél megoldásra is, mert az is csak leheletnyivel jobb) Persze lehet hogy ezek a mai fiatalság divatszínei, csak én nem tudok választani közülük. Nem csak a színük irritáló, de a nagy homogenitás is. A billentyűket kiemelhették volna erősebb színnel is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged