- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nyilván a smiley jelentéséhez is kell egy kevés ész.
Iróniáról meg még nem is hallottál. De segítek, hogy fogd a lényeget: az AMD leszabályozza az FPS-számot, ami azt jelenti, hogy egy jóval gyengébb kártya teljesítményét kapod a drágább VGA áráért. Mutasd meg, hol csinált ilyet az nV. Vagy inkább ne, mert ez itt nagyon OFF, mások meg mind értik, miről van szó.
-
katt777
félisten
Dehogynem. Csak arra AB-t használok. De ÉN akarom állítani. Ha az AMD meghajtója tudja majd mindazt, amit az AB, akkor érdekel, addig viszont lehetőleg igyekezzenek minél kevesebbet újítani és javítani, minden AMD-felhasználó érdekében.
Minden játékban lehet VSync-et állítani, nem kell feltétlenül driverből.
Az viszont 100%, hogy a ma is rengeteg órajelváltogatás okozta hibát az újítás csak soxorozni fogja.imibogyo: Igazad van, csakhogy az nV-nál tudni fogod, hogy szar kártyát vettél, AMD-nél meg nem. Első esetben reklamálhatsz, másodikban eszedbe sem jut. Gagyi gyártótól nyilván nem szabad semmit megvenni, és igen, aki olyat gyárt, az maga javítsa. Én sosem okoltam az AMD-t olyasmiért, ami nem az ő saruk, de ha hivatalosan támogatják a gagyi cuccokat amire az egész terv egyértelműen mutat), akkor felelősnek tartom őket érte. És persze nem változtat azon, hogy egy 290X kártya adott esetben egy 270 szintjén totyogjon 3x áron. Ilyen nV kártyát nem hiszem, hogy láttál.
Mondjuk, ha eladhatom a 7870XT-met, hogy az új meghajtókkal majd ugyanazt a teljesítményt tudja, mint egy 290X, hiszen ma is mindent visz fullban (-PX), akkor ez kevésbé fog zavarni.
Amilyen hibát te tapasztaltál, az nem csökkentette a VGA-id teljesítményét, ahhoz meg nem kell csúcskártya, hogy egy magas FPS-számú játék cicergést okozzon. -
katt777
félisten
Érdekes megközelítés. Én eddig azt hittem, hogy a VSync, amely programból vagy éppen a driverből is bekapcsolható, pontosan betölti ezt a funkciót az adott monitornak megfelelően.
Mivel a fentiek alapján nyilvánvalóan semmi szükség FPS-limiterre, ennek beépítése a józan logika szerint egészen más okra vezethető vissza. Konkrétan a felhasznált alkatrészek minőségére, amelyek nem bírnák a terhelést, esetleg ciripelnének...Leszabályozott VGA-n persze kisebb eséllyel jönnek ki hardveres (ne adj isten, driveres
) hibák, ergo lehet szemetet teríteni, nagyobb a haszon, amire meg égető szükségük van.
Akinek nem kell magas FPS, vegyen olcsó kártyát, ha meg az AMD korlátozza a VGA-m kihasználhatóságát, akkor térítse vissza az árkülönbözetet, amennyivel kevesebbért megkaphattam volna egy ugyanezt a teljesítményt nyújtó karit.
Remélem, nem lesz szükségem más okból frissebb driverre, amíg nem lesz ismét normális támogatással bíró VGA a gépemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest