Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
WD40
Egy Q3/UT match-t is megneznek -
creation
senior tag
Csukott ablakon keresztül utcára esni csak minimálisan fájdalmasabb az eredeti elképzeléstől. Bár az igaz, hogy a végeredményt negatív irányba erősebben befolyásolná
Valóban érdekes lenne, ha mindent sikerülne szimulálni. USA-ban nagy jövője lenne, egy csomó ember lefogyna
-
creation
senior tag
válasz
bakagaijin #15 üzenetére
De sokan fognak kiesni a 4-ről az ablakon e miatt
-
bakagaijin
tag
Azért egy AC-nél vagy Tomb Raidernél erősen lekorlátozza, hogy ki az aki fizikailag képes játszani vele
.
Igen és akkor most felmászok a függőleges falon, ha felértem csinálok egy kézen átfordulást mert az jól néz ki, majd megfordulok és ugrok egy fejest a vízbe a szakadék mélyén
. Öööö
-
VIC20
őstag
válasz
flashpointer #12 üzenetére
Ha meghalsz, akkor már nem szimulációról beszélünk, ennyi.
-
creation
senior tag
válasz
flashpointer #12 üzenetére
Majd az asszony beleliheg a nyakamba, 'azt lesz 4D
-
VIC20
őstag
Hogy lehet ezzel a lépcsőzést szimulálni?
-
creation
senior tag
-
Kicsimix
őstag
-
Komplikato
veterán
A drágább verzióhoz jár szvsz olyan irányító szett, ami magában (pl. Razer Hidra vagy Sixense STEM) többe kerül vagy legalább annyiba mint árkülönbség. Meg ugye lehet azzal is mozogni (vagy bármi más VR irányítóval) nem kötelező ugrálni és futni, akkor még mindig ott van az a része, hogy állni, ülni, guggolni és térdelni is lehet benne.
-
mcload21
tag
Ugyanúgy, mint az Omni-nál, itt is plusz erőt kell kifejteni a mozgáshoz a felületen, a normálhoz képest, amiből rögtön érződik, hogy nem természetes. Az ehhez a járáshoz társuló testhelyzet sem az igazi ...
-
zdanee
őstag
Meh.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azért a tetején szépen összefabrikálnám azt a 3 profilt, hogy stabilabb legyen, de jobban tetszik valamivel, mint az Omni.
Most elképzeltem a Dishonoredet ezzel... hogy teleportálok át?
Ezt csak úgy tudom meg ha kipróbálom majd, úgy 10 év múlva
-
BlackDevil
aktív tag
Hát ez k**va NAGY! Régen gondolkoztam ilyeneken hogy mi lesz majd ha... És erre most meg itt van! Bár én nem pont így képzeltem el
Egy valós dust 2 pálya lehet nagy(obb) helyet foglalna
-
flashpointer
őstag
Azért ennyire nem kellett volna spórolni a futófelülettel hogy épp csak ne lógjon le a lába futás közben.
Úgy látszik hamarosan kell egy külön játékszoba : P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged