- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
forgonati
üzenetére
Egyes gyártók már rájöttek, hogy NFC mint tudás nem ad semmit, emiatt már nem arra használják.
Azt már kevesen tudják, hogy NFC antenna egy vezeték nélküli töltés fogadó felület, csak drágább chip($0.3) kell hozzá és működik is.
Anno ANT+ sem használták ki, pedig az többet tud.Érintés fizetés biztonságossá tétele miatt kezdték telefon preferálni (mint írtam milyen megkötés van), mert kártyáról lepohatóak az adatok.
Mikor új volt (Xperia P) NFC próbálgattam, de lustaságom nyert, amit még SE k660i alatt felépítettem BT szokást.
Szóval ezért nem hiányolom, s többet sem adnék.
Xiaomi IR sem fogott meg, mert félév alatt 3x használtam, amit IR jack is tud pótolni könnyedén.
Téma OFF
-
aero.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest