- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
forgonati #27 üzenetére
Egyes gyártók már rájöttek, hogy NFC mint tudás nem ad semmit, emiatt már nem arra használják.
Azt már kevesen tudják, hogy NFC antenna egy vezeték nélküli töltés fogadó felület, csak drágább chip($0.3) kell hozzá és működik is.
Anno ANT+ sem használták ki, pedig az többet tud.Érintés fizetés biztonságossá tétele miatt kezdték telefon preferálni (mint írtam milyen megkötés van), mert kártyáról lepohatóak az adatok.
Mikor új volt (Xperia P) NFC próbálgattam, de lustaságom nyert, amit még SE k660i alatt felépítettem BT szokást.
Szóval ezért nem hiányolom, s többet sem adnék.
Xiaomi IR sem fogott meg, mert félév alatt 3x használtam, amit IR jack is tud pótolni könnyedén.
Téma OFF
-
aero.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged