Hirdetés
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Egy múltkori forró fürdő alkalmával azon elmélkedtem, hogy vajon a későbbiekben eszükbe jut majd egy saját grafikus motor, ami az Oculus előnyeit és hátrányait ismerve a legmegfelelőbb lesz a piacon a sisakhoz? El tudnék képzelni egy Oculus Engine-t Carmack bácsi jóvoltából ami az id Tech alapjaira épül.
-
M@trixfan
addikt
Nem tudom, szerintem meg elég jól körbe járják a VR főbb problémáit és ütemesen hozzák ki az új változatokat. Már a legelső símaszkos változat alapkoncepciója is merőben új volt a két mikro kijelző helyett. Én is baromi türelmetlen vagyok már, de tuti nem fogunk majd félkész, átgondolatlan terméket kapni. Ne lennék meglepve ha avégso változatban hajlított kijelző lenne, megkönnyítve ezzel a geometriai adaptációt legalább egyik irány mentén.
-
myckie2
őstag
Facebook ha már úgy is annyi pénzed van, akkor légyszíves csinálj egy Sword Art Online színtű játékot.
-
Teasüti
nagyúr
Még így is fájdalmasan lassan készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest