Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Egy múltkori forró fürdő alkalmával azon elmélkedtem, hogy vajon a későbbiekben eszükbe jut majd egy saját grafikus motor, ami az Oculus előnyeit és hátrányait ismerve a legmegfelelőbb lesz a piacon a sisakhoz? El tudnék képzelni egy Oculus Engine-t Carmack bácsi jóvoltából ami az id Tech alapjaira épül.
-
M@trixfan
addikt
Nem tudom, szerintem meg elég jól körbe járják a VR főbb problémáit és ütemesen hozzák ki az új változatokat. Már a legelső símaszkos változat alapkoncepciója is merőben új volt a két mikro kijelző helyett. Én is baromi türelmetlen vagyok már, de tuti nem fogunk majd félkész, átgondolatlan terméket kapni. Ne lennék meglepve ha avégso változatban hajlított kijelző lenne, megkönnyítve ezzel a geometriai adaptációt legalább egyik irány mentén.
-
myckie2
őstag
Facebook ha már úgy is annyi pénzed van, akkor légyszíves csinálj egy Sword Art Online színtű játékot.
-
Teasüti
nagyúr
Még így is fájdalmasan lassan készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest