Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na sajnos a BMD cuccokkal nem ez lesz a helyzet. Szoftveres fronton olyan ócskák bizonyos termékeik, hogy arra szavak is alig vannak. A "Resolve-ot fejlesztő BMD" meg nagyon erős csúsztatás, a Resolve-ot fejlesztő da Vinci Systems-et felvásárolta a BMD (ahogy gyakorlatilag mindenkit felvásárol 10 éve, akinek a közelébe jut, Da Vinci, Atem, Cintel, Teranex, Echolab, stb.). Szal a BMD-vel a legnagyobb probléma az, hogy nem következik az egyik általuk saját név alatt forgalmazott termék minőségéből egy másik szintén saját név alatt frogalmazott termék minősége.
-
Teréz Atya
senior tag
Én tavaly teljesen kezdőként indultam neki a videóeditálásnak. Kipróbáltam egy rakat "user friendly" meg "for beginners" editort. A legtöbb tele volt tömve csili-vili csillámpóniszar effektekkel, de alapvető funkciók, úgy mint két videó egymásra helyezése, hiányoztak. Meg valamelyik gagyiság akadt a 8 magos gépemen, miközben csak két magot használt, meg a RAM felét. WTF? Aztán itt a PH-n ajánlották a Reslove-ot. Az elején leizzadtam. Aztán, amikor elkezdtem nézni a tutorialokat, úgy éreztem, hogy felrobban az agyam. Aztán érdekes módon a videók pikk-pakk elkészültek, én meg csak lestem, hogy milyen könnyű vele a munka.
Sajnos nagyon kevés időm van a videókra munka, család, barátok és a hobbyk miatt, de ősszel újra előkapom.És a legszebb az egészben, hogy a guglizás első pár lapján előugró "10 best video editing software"-t ajánló weblapok meg sem említik. Általában orrba-szájba tolják a fizetős használhatatlan vackokat, de hogy ne nézzenek ki olyan szarnak, olyan ingyenes progikat dobnak be melléjük, amit Marcika dobott össze egy este alatt.
Most épp podcast-eléssel vagyok így. Ott is mindenféle szemétbe belefutok, ellenben amit fórumokon eddig ajánlottak az a Skype / Discord + Audacity.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest