- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na sajnos a BMD cuccokkal nem ez lesz a helyzet. Szoftveres fronton olyan ócskák bizonyos termékeik, hogy arra szavak is alig vannak. A "Resolve-ot fejlesztő BMD" meg nagyon erős csúsztatás, a Resolve-ot fejlesztő da Vinci Systems-et felvásárolta a BMD (ahogy gyakorlatilag mindenkit felvásárol 10 éve, akinek a közelébe jut, Da Vinci, Atem, Cintel, Teranex, Echolab, stb.). Szal a BMD-vel a legnagyobb probléma az, hogy nem következik az egyik általuk saját név alatt forgalmazott termék minőségéből egy másik szintén saját név alatt frogalmazott termék minősége.
-
Teréz Atya
senior tag
Én tavaly teljesen kezdőként indultam neki a videóeditálásnak. Kipróbáltam egy rakat "user friendly" meg "for beginners" editort. A legtöbb tele volt tömve csili-vili csillámpóniszar effektekkel, de alapvető funkciók, úgy mint két videó egymásra helyezése, hiányoztak. Meg valamelyik gagyiság akadt a 8 magos gépemen, miközben csak két magot használt, meg a RAM felét. WTF? Aztán itt a PH-n ajánlották a Reslove-ot. Az elején leizzadtam. Aztán, amikor elkezdtem nézni a tutorialokat, úgy éreztem, hogy felrobban az agyam. Aztán érdekes módon a videók pikk-pakk elkészültek, én meg csak lestem, hogy milyen könnyű vele a munka.
Sajnos nagyon kevés időm van a videókra munka, család, barátok és a hobbyk miatt, de ősszel újra előkapom.És a legszebb az egészben, hogy a guglizás első pár lapján előugró "10 best video editing software"-t ajánló weblapok meg sem említik. Általában orrba-szájba tolják a fizetős használhatatlan vackokat, de hogy ne nézzenek ki olyan szarnak, olyan ingyenes progikat dobnak be melléjük, amit Marcika dobott össze egy este alatt.
Most épp podcast-eléssel vagyok így. Ott is mindenféle szemétbe belefutok, ellenben amit fórumokon eddig ajánlottak az a Skype / Discord + Audacity.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest