- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem, hogy demagógia egy komcsi diktatúrát nem baráti szemmel nézegetni, míg egy nem-kommunista-diktatúrát pedig ezen állam fölé helyezni a képzeletbeli kedveltség-listámon
Tod, én próbáltam mindkettőt (kvázi....) és tapasztalati úton jöttem rá, hogy bár mindkettőnek komoly problémái vannak (már elméletben is!), azért a komcsi diktatúra csak sokkal rosszabb.
-
És akkor ott az Államkapitalista párt a vezető vagy mégiscsak a Kínai kommunista párt?
Biztos csak valami félreértés(#22) Tetsuo nem látok bele abba, mennyire nemzeti kína, de ettől sem lesz szimpatikusabb
jó volna, ha az emberiség meghaladná a "nemzeti" szintet és együttműködőbb lenne ...
(van innováció, mert ahogy mondtam a bruteforce is működik...)(#26) Darmol tehát ha az usa kretén, akkor kína is nyomhatja fullban, sőőőőt mégfullabban? pláne magyarként, aki megélte azt a világlejobbja rendszert, esetleg azért lehetek velük szemben kritikus? vagy ez azonnal egybitessé tesz?
-
Jajaja. A kommunizmus kifejezetten tehetséggondozó és innovációbarát környezet
Én továbbra is a brute force-t, mint módszert látom "megoldásként".
Az is működik egyébként, csak többe kerül/tovább tart(#19) Darmol tehát kínának az USA nem számít? netán baráti állam?
szvsz látható a szembenállás, mindkét részről....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest