Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
csatahajós #41 üzenetére
Ebben igazad van, viszik a nagy kijelzos telefonokat es gondolom a Samsung nem csak vakon talalta ki, hogy jobb lesz a kijelzot novelni a jelenlegi haz meretben, mint a hazat csokkenteni a jelenlegi kijelzo merethez. Engem pont nem erdekel, egyresz alternativa mindig van, masreszt ha a tobbi par millio ember tudja majd hasznalni, akkor en is.
-
slimshady
senior tag
válasz
csatahajós #32 üzenetére
Ha szerinted az S7 esetében egy "átlag felnőtt ember keze kényelmesen átéri keresztben a telefont" akkor ezek az átlag emberek használhattak volna már 5.5"-os S7e-t is, de sokuk még az S7 méretet is nagynak találta.
Félre ne érts, én is S7e-t használok, illetve ezzel az új pletykált kijelző méretettel sincs bajom így látatlanban, bízom benne, hogy a Samsung jól kitalálta ezeket a méreteket.
-
slimshady
senior tag
Ennek nincs túl nagy hírérteke, legalábbis nem a szalagcímmel kapcsolatban. Remélem azért kihúznak majd 1 napot a nagy kijelzőkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest