- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #32 üzenetére
ez van...
a szolgáltató talán "leveri" majd a viszontoson a félretájékoztatást, de a többi nem hozzáállás, hanem szabályozás kérdése.
nekem is volt már olyan, hogy webshop rendelés kapcsán üzletben történő átvétellel kértem valamit, az üzletben pedig problémáztak a rendelésen, mire telefonáltam az ügyfélszolgálatra, segítettek is, rászóltak az üzletre, ahol ezt követően megoldották a dolgot. -
válasz
Stauffenberg #29 üzenetére
gondolom azért, mert mire abba a fázisába jutott az ügy, már a webshop raktárában is elfogyott a 64 és 128 GB típus.
-
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
mindegyik üzlet viszontos már.
rendelni tudnak elvileg üzletbe is, de a gyakorlatban nem mindig megfelelően valósul meg. (a telekom biztos nem a maga ellensége, elsőbbséget élvezhet a webshop rendelés, amiből nem kell jutalékot fizetni a viszontosnak.)
alapesetben is érdemesebb ilyesmit webshop útján intézni, már csak az elállási lehetőség miatt is. -
válasz
Stauffenberg #25 üzenetére
neten kellett volna rendelni az elmúlt hétig, amikor még volt készleten a központi raktárban, üzletben valóban nincs már egy ideje.
készletértesítőre is van lehetőség feliratkozni a webshop felületen, elvileg várható újabb készlet.
az üzletben dolgozó ügyintézőknek értékesíteni kell elsősorban - a fizetésük is ilyen értékelésű, pláne azóta, mióta külsős cégek csinálják mindenhol -, így érdekük eladni azt, ami náluk épp készleten van - nem azonos az üzleti és a webshop -, ezért nem lep meg, ha akkor is érdekeset mondanak, vagy mást akarnak kihallatni a mondandójukból, amikor a webshop raktárán még van és rendelhető más is... -
válasz
Stauffenberg #23 üzenetére
szűk egy hete még biztosan volt készleten 6 plus 64 és 128 GB verzió, mert akkor néztem, hogy csak a két világosabb színben van már, tegnap néztem rájuk ismét, akkor már csak 16 GB volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest