- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
-=V3rthil=- #35 üzenetére
Lényegében ez a belső flash memória is egy ROM típusú tároló (csak itt nem egész memchipeket lehet újraírni, hanem kis egységeket egyenként). A szaksajtók is gyakran ROM-nak írják a speckókban, de van hogy a dobozra/leírásra is így kerül fel. (de van amikor a rendszer számára fenntartott helyet is így jelölik - jellemzően a régebbi telók speckójában)
-
norbert1998
nagyúr
Gratulálok a kitartásodhoz
Nem te vagy Bear Grylls operatőre? -
-=V3rthil=-
őstag
Csak kukacoskodnék kicsit... ROM = Read Only Memory, tehát nem az a 8 vagy 16Gb, hanem a tárhely.
-
yerico
senior tag
Nézd, ha a Mercedes mondjuk úgy döntene, hogy kiad egy S Light verziót 1.3-as Fiat dízellel, ami nem a megbízhatóság mintapéldánya, akkor kit szidjak? Szerintem a Mercedest. Senki se fogott pisztolyt senkinek sem a fejéhez, hogy a jó helyett egy olcsó szart kellene alkalmazni, mert akkor a profit sokkal több lenne. Ez üzlet, ahol a profit a cél, a sok hülye meg megveszi, mert Samsung, meg Galaxy S_XXX, és ennyi elég. Az, hogy a vas egy hulladék, lényegtelen nekik, meg a gyártónak, egy évig elketyeg, aztán lejár a garancia, majd vesz újabbat, drágábban.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
szabonagyur #30 üzenetére
Akárcsak az Xperia Go.
A 2012-es paletta ilyen szempontból katasztrófa lett, mivel ott volt még az S, SL, Ion trió az MSM8260-al.
-
mekker
őstag
Az ST-Ericsson belső miatt meg van nehezítve a custom firmware főzők dolga, csak úgy mint például az Xperia P-nél. (csődbe ment, zárt driverek, amik ráadásul banális bugokkal rendelkeznek)
-
p a s s e r
őstag
válasz
Intelligencs #9 üzenetére
igen, telekomos... de még a csere előtt azt is felrakták rá a szervízben...
-
ctvagyok
őstag
Egyeseknek hogy fáj ez az írás. Vajon csak irígykednek?
-
toeki
senior tag
válasz
FoxiestFox #10 üzenetére
Gondolom az "iPhone 4 pár év után" 300 hozzászólása ösztökélte arra a szerkesztőket hogy kiemeljék, hátha ez is bevonz annyi embert. Nehezen hiszem. Jó irás, de pár fős célcsoport.
-
motoflug
őstag
Vagy vehetsz utódnak S3 Mini VE-t.
-
Goblin12
őstag
válasz
FoxiestFox #19 üzenetére
-
DraXoN
addikt
Sajnos ennek a telefonnak is a veszte a Nova-Thor csip..
Sok más készülék amik szintén ezzel a csippel készültek szintén nem túl jók, és bár ilyenkor a brand készítőt szidják mindig (érthető okokból) de ő se tud mit tenni mert maga a gyártó hagyta félkészen és bugosan a drivereit. Mondjuk szerintem ha bármelyik gyártó nagyon akart volna javítani akkor a gyártótól megkaphatta volna szerintem a forráskódot (hogy folytassa), de annyit nem ért senkinek. -
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #17 üzenetére
Az én ingerküszöböm az nem üti meg, hogy valaki 1 percen belül ír 2 hsz-t közvetlen egymás után, ráadásul egy olyan fórumban, ami egy olyan témáról szól, ami rohadtul nem érdekli...
-
-
-
MineFox54
őstag
válasz
FoxiestFox #12 üzenetére
Fura vagy amúgy is
-
kátú
őstag
válasz
FoxiestFox #12 üzenetére
ebben nem az volt a lényeg, hogy mit tud a kütyü, hanem, hogy milyen volt vele kőzel két évig egyötélni
-
-
kátú
őstag
válasz
FoxiestFox #10 üzenetére
ez egy érdekes írás, szerintem teljes jogosultsággal van a címlapon, nem sokan írnak ilyet
-
Ez mit csinál címlapon amúgy?
-
válasz
p a s s e r #6 üzenetére
Telekomos volt a teló? Ott bugos volt a szoftver. Lehetett kérni javítást, és akkor felraktak egy másik szoftvert, amivel hiba nélkül megy. Feleségemnek is S3 minije van, már épp ott volt, hogy kidobja a kukába, de az új szoftverrel minden OK. A szoftver nem letölthető, a Telekom üzletben (vagy szervizben?) tették fel rá.
-
kátú
őstag
Nagyon szép írás, most kedvet kaptam egy Samsung Galaxy S Advance 2 és fél év után című alkotásra :-)
-
p a s s e r
őstag
a párom s3 minije folyton elvesztette a hálózatot... erről egy szót sem szolt a teló, az esetek 50%-ban elérhetetlen volt... restart után helyreállt, de ezt a hálózatvesztést naponta többször is produkálta... gariban ki lett cserélve, de a helyzet semmit sem változott... ez mitől lehet? (bár a kérdés kicsit költői, mert azóta szintén gariban ki lett cserélve egy huaweii g6-ra, ami minden szempontból túlteljesíti, hasonló árú és nem is dobja el a hálózatot...)
-
ctvagyok
őstag
Gratulálok, hogy ennyit kibírtál ezzel a telefonnal. Bevallom sosem olvastam még ennyi jót erről a készülékről
-
Buci21
addikt
gyári szoftverrel csak a nyűglődés van vele, szerintem valami mezei 4.2 is jó lenne, csak ne touch wiz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged