- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
antikomcsi #805 üzenetére
4-5 évig ryzen lesz (ha nem csődölnek be miatta), ráér
-
wjbhbdux
veterán
nem tudom most hogy van, de Haswell refresht még lehetett húzni 14k-s asus H81 lapban is. Én se vettem soha drága alaplapot, semmi értelme hiszen teljesítményt nem befolyásol (inb4 vki beírja hogy de a vrmre kell a 3 forintos hűtőborda és azért megéri több kategóriával többet fizetni
kill yourself).
Akinek kell 15 USB4 meg 20 SATA999GBPS meg ki tudja milyen csoda port annak lehet költeni. -
wjbhbdux
veterán
Tehát használt intel ár felett kicsivel lehet, talán, új AMD. Ugye intelnél elég nagy a választék, mert bármelyik proci vehető az elmúlt 5-6 évből mert kb ugyanaz a szint amit a Ryzen most utolérhet
bár nem fogok csodálkozni ha lesznek 2600K OC buildek amik lenyomják ezt a 4/8 ryzent ha nem a rá írt DOOM féle cuccokkal nézzük. Érzem, hogy pont ugyanaz lesz mint a videokártya fronton, lesz pár dolog (Polarisnak a dx12, Ryzennek ami kismillió szálon fut) ami előnyt ad, aztán a játékipar meg 2-3 évre van attól hogy ezek bevált megoldások legyenek, akkor meg már az nvidia is kezeli meg az intel is ad több magot olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged