- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
-
-
leviske
veterán
"ráadásul tudható, hogy egyik cég sincs valami mágikus tudás birtokában a másik rovására."
Ebben igazad van, de szerintem (bár engem senki nem kérdezett) míg az nV nem látja be, hogy a "monolitikus óriáschip"-ekkel nem tudnak versenyben maradni. A jelenlegi architekturájuk mellett pedig pláne.
Ha tartják magukat a "monolitikus óriáschip"-ek gyártásához, akkor az elkövetkezőkben komoly fejlesztési költségek árán ki kell hozniuk egy GPU-t, ami az AMD egymagos megoldásai ellen szól és ki kell hozniuk egy olyat, ami a kétmagos ellen. Ezt hosszú távon kétlem, hogy tudnák tartani...
A GT200 vs. RV770 esetéből szerintem tanulniuk kellett volna, mert szerintem jelenleg még úgy is jobban állnának, ha a G80-at hozták volna ki 55nm-en és 384bit-en... magasabb órajelekkel.
Arról nem is beszélve, hogy az SLI egyre inkább elmaradozni látszik a CF-től. Bár ez csak az én véleményem.
-
leviske
veterán
"Minden új architektúránál megfontolják, hogy egy naggyal vagy több kisebbel lehet-e jobban kihasználni a fogyasztási és hőmérsékleti korlátokat, és egyelőre az egy nagy az ő útjuk."
Mégha elő is állnak egy új architekturával, ezzel a szemlélettel komoly hátrányban fognak maradni az AMD-vel szemben. Arról nem is beszélve, hogy mire ők is rádöbbennek, hogy az AMD taktikája jobb... a CF már mérföldekkel le fogja hagyni az SLI-t. Nem is igazolhatja ezt más, mint hogy a HD3870X2 CF annó elég gyenge hatásfokkal tudott üzemelni, míg most a HD4870X2 CF ~50%-al ver rá a sima HD4870X2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest