Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Igen, ez akkora szemétség, hogy kiadatnak a gyártókkal egy BIOS frissítést, mi elodázza a meghibásodást - a garancia lejárta utáni időre... Úgyhogy szar helyzetben vannak (kötük én is) a júzerek, mert ha gari idő lejárta után szarik be, az bizony nem kevés pénz lesz. De ha így lesz, a büdös életben nVidiát többet nem veszek...
-
rocket
nagyúr
Ertem mirol irsz, olvasd el a tobbi hozzaszolasom is, benne van a lenyeg amit gondolok, nem vitattam egy szoval se a RV770 nem gyarthato hatekonyabban mint a GT200, a lenyeg, hogy az AMD keptelen volt highend monolitikus GPU-t gyartani (nem veletlenul nem irtam a tervezes szot
), ezert gondoljak most hirtelen, hogy halott ugy, persze lehet az NV is hasonloan fogja majd gondolni a GT200 esetebol, de egyatalan nincs akkora szakadek, mint azt beallitjak nehanyan a "ki jar jobban" temaban a 20$, meg 100$-os baromsagaikkal.
NV mar elkezdte a parasztvakitast, es a shadereket mar core-oknak hivja, legkozelebb az AMD is ezt fogja, aztan jonnek majd a 1000+ core GPU-k, amig valojaban monolitikus chipek
-
rocket
nagyúr
Nem irtam ennek az ellenkezojet.
Az RV770 merete nagyban koszonheto a nagyobb tranzisztor surusegnek, aminek megvan a negativ hatasa.Ennek se irtam az ellenkezojet, akar SLI akar CF, meg mindig halott ugy mindketto, es ugyanugy ha az NV megcsinalja a GX2-ot szokasos formaban 55nm-es GPU-val, az is a remenytelenseg ekkove lesz.
A jo aru 4850 miatt eleg sokan beleugrottak a 4850CF-ba, mintha nem tudtak volna, hogy mi var rajuk, aztan persze volt aki rogton eladta, vagy azota is csak a problemakat sorolja, fejlodott a CF de meg mindig nagyon messze van, hogy mainstream legyen, hiaba szeretne ezt az AMD, osszel meg meglatjuk a jatekoknal day1 valtozott-e a helyzet a CF kapcsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest