- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeedyyy
tag
Mindent robotizálnak?
-
moleculez
veterán
Az e-passport azért nen egészen olyan komplex mint a cikkben szereplő történet. Bár jóval gyorsabb, az tény, ember kelleni fog, az nem kétség.
-
bbandi
tag
Most voltam Bostonban, egy hasonló gépen mentem át - hogy aztán személyesen is megnézzenek maguknak a bevándorlásiak (tippre nem bíznak az útlevélben lévő azonosítókban, és mivel most voltam először az usában, most csinálták meg a referencia adatokat, szerintem legközelebb már elég lesz a robothatárőr)
-
jerry311
nagyúr
Ez a rendszer tesztüzemben már működik Franciaországban, és azt várják tőle, hogy több mint 100 millió utas adatait gyűjtik össze
Aztán eladják...
Hivatalosan persze nem adják el, csak véletlen valaki ellopja.
-
"Thales munkatársa szerint négy-öt géphez szükséges egyetlen felügyelő, egy ember, így a felszabaduló alkalmazottak, hivatalnokok, rendőrök más tevékenységet végezhetnek." valahol máshol...
Mehetnek közmunkára...
-
Snoop-y
veterán
A digital check in egyreszt mar mukodik masreszt sokkal lassabb mint a hagyomanyos. ( legalabbis jelenleg ez a helyzet )
-
A Thales munkatársa szerint négy-öt géphez szükséges egyetlen felügyelő, egy ember, így a felszabaduló alkalmazottak, hivatalnokok, rendőrök más tevékenységet végezhetnek.
Azaz ki lehet rúgni őket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)