Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeedyyy
tag
Mindent robotizálnak?
-
moleculez
veterán
Az e-passport azért nen egészen olyan komplex mint a cikkben szereplő történet. Bár jóval gyorsabb, az tény, ember kelleni fog, az nem kétség.
-
bbandi
tag
Most voltam Bostonban, egy hasonló gépen mentem át - hogy aztán személyesen is megnézzenek maguknak a bevándorlásiak (tippre nem bíznak az útlevélben lévő azonosítókban, és mivel most voltam először az usában, most csinálták meg a referencia adatokat, szerintem legközelebb már elég lesz a robothatárőr)
-
jerry311
nagyúr
Ez a rendszer tesztüzemben már működik Franciaországban, és azt várják tőle, hogy több mint 100 millió utas adatait gyűjtik össze
Aztán eladják...
Hivatalosan persze nem adják el, csak véletlen valaki ellopja. -
pechman8
tag
"Thales munkatársa szerint négy-öt géphez szükséges egyetlen felügyelő, egy ember, így a felszabaduló alkalmazottak, hivatalnokok, rendőrök más tevékenységet végezhetnek." valahol máshol...
Mehetnek közmunkára...
-
Snoop-y
veterán
A digital check in egyreszt mar mukodik masreszt sokkal lassabb mint a hagyomanyos. ( legalabbis jelenleg ez a helyzet )
-
A Thales munkatársa szerint négy-öt géphez szükséges egyetlen felügyelő, egy ember, így a felszabaduló alkalmazottak, hivatalnokok, rendőrök más tevékenységet végezhetnek.
Azaz ki lehet rúgni őket
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Metal Gear Solid
- Építő/felújító topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest