- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeedyyy
tag
Mindent robotizálnak?
-
moleculez
veterán
Az e-passport azért nen egészen olyan komplex mint a cikkben szereplő történet. Bár jóval gyorsabb, az tény, ember kelleni fog, az nem kétség.
-
bbandi
tag
Most voltam Bostonban, egy hasonló gépen mentem át - hogy aztán személyesen is megnézzenek maguknak a bevándorlásiak (tippre nem bíznak az útlevélben lévő azonosítókban, és mivel most voltam először az usában, most csinálták meg a referencia adatokat, szerintem legközelebb már elég lesz a robothatárőr)
-
jerry311
nagyúr
Ez a rendszer tesztüzemben már működik Franciaországban, és azt várják tőle, hogy több mint 100 millió utas adatait gyűjtik össze
Aztán eladják...
Hivatalosan persze nem adják el, csak véletlen valaki ellopja.
-
"Thales munkatársa szerint négy-öt géphez szükséges egyetlen felügyelő, egy ember, így a felszabaduló alkalmazottak, hivatalnokok, rendőrök más tevékenységet végezhetnek." valahol máshol...
Mehetnek közmunkára...
-
Snoop-y
veterán
A digital check in egyreszt mar mukodik masreszt sokkal lassabb mint a hagyomanyos. ( legalabbis jelenleg ez a helyzet )
-
A Thales munkatársa szerint négy-öt géphez szükséges egyetlen felügyelő, egy ember, így a felszabaduló alkalmazottak, hivatalnokok, rendőrök más tevékenységet végezhetnek.
Azaz ki lehet rúgni őket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)