Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
cybercom78
üzenetére
Mondjuk pont C-ben nem lehet sokféleképpen megcsinálni
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Diablo IV
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja.