Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

A Switch off nekem is megvan, hát ezt tényleg nem igazán kell (és nem is lehet) tovább hová fejleszteni. Kb számológép szintű, bonyolultságú a program.

Amit nem vagyok hajlandó frissíteni, az a Skype. Maradtam a 4-es verziónál, holott nemsokára már a 6-os jön. Az 5-ös egy akkora szar, hogy máig alig hiszem el hogy ezt tényleg komolyan gondolták.

foobar2000-ből viszont pl mindig a legújabb van, mert zenehallgatás mellett konvertálásra is használom, és ezt szokták néha optimalizálni, illetve kényelmesebbé tenni, és az UI-n is csiszolnak, igaz keveset de egyre jobb lesz. Már 6 éve használom, jelenleg 1.1-es verzió van belőle – A foobar2000 amúgy a winamp egyik volt fejlesztőjének terméke.

Túlnyomórészt ajánlatos frissíteni, mert szebbé, optimalizáltabbá, jobbá teszik a programot (van ugye kivétel, a Skype), kb mint amikor patchelnek egy játékot.

Oprendszerrel meg úgy vagyok, hogy azt sem érdemes váltogatni. XP-t 2009-ig használtam, azóta Win 7van, szerintem ez is jó lesz még egy 7-8 évig.

Új hozzászólás Aktív témák