- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Stallman szenzációs fazon és jó dolgokat feszeget...
-
bambano
titán
válasz
Major Major #6 üzenetére
Egy kedves, szerethető figura még akkor is, ha az elveivel nem mindenki ért egyet.
Amikor én voltam az előadásán, akkor azzal kezdte, hogy mindenki helyezze magát teljes kényelembe, ne zavartassák magukat. És ezzel párhuzamosan lerúgta a bakancsát és zokniban, törökülésben felült az asztal tetejére
Én erre számítanék vele kapcsolatban, ha lenne időm elmenni, de sajnos nincs.
-
Major Major
senior tag
Wow. Szerintem én ott leszek.
(Reméljük őt senki nem akarja majd megtojásozni) -
bambano
titán
válasz
Nagy Gábor #3 üzenetére
A kérdés bújtatott lényege, hogy Stallman jól beszél magyarul, tehát előadói oldalról nem okozna gondot
-
Nagy Gábor
tag
Szokott lenni fordítás is, amikor nem magyar nyelven ad elő az előadó, csak néha ezt nem kérik a jelenlevők, mert bírják az adott (zömmel angol) nyelvet.
-
bambano
titán
Milyen nyelven tartja, nem tudjátok?
Egyébként szenzációs figura akkor is, ha a céljai valakinek nem tetszenek. Kíváncsi vagyok, mennyire konszolidálódott. Sajnos nekem az időpont nem alkalmas, remélem, valaki felveszi/közvetíti az előadást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged