- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EquinsuOtcha
csendes tag
-
wjbhbdux
veterán
Nagyon fellendült a retro FPS az utóbbi években, hiszen hagyományos AAA FPS játék szinte nem is készül az évtizedenként 1-2 beeső új Doom vagy Wolfenstein részeken kívül már.. lőni meg szeretnek az emberek.
Épp a héten péntek este 6-tól lesz a Realms Deep műsora ahol csak ilyen jellegű játékokat fognak bemutatni a 3D Realms, Nightdive, New Blood és még egy rakat fejlesztőtől.
https://www.twitch.tv/3drealms/Sajna van ezek közt pár ami az én szemem is kifacsarja, ha ilyen pixeles grafika mellé még mindenféle effekt is társul, de azért születnek remekművek is szép számmal 95% feletti értékeléssel a Steamen.
-
Shyciii
veterán
Tudod volt egy olyan tetemes időszak, mikor nem a grafika volt az elsődleges, a fontos, hanem a hangulat, a játszhatóság. Ezért nem érted ezeknek a létjogosultságát, és ezért látod pixelhalmaznak (csak jelzem, hogy a videóból én mindent ki tudok venni abból a "pixelkavalkádból").
Én meg pont azt sajnálom, hogy már minden a grafikáról szól, CGI, raytracing, 120fps. Ha ezek nincsenek meg, akkor már megy a gyalázás, hogy mekkora szar játék. Ez iszonyat rossz irány. Nem véletlenül hagytam abba már évekkel ezelőtt mind a PC, mind a konzolos játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest