- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Synthwave #32 üzenetére
a mostani melóhelyemen (hozzáteszem nem ok nélkül) nem adnak admin jogot a gépeinkre, úgyhogy itt csak explorer.exe van, néha meg tudnék őrülni tőle, annyira nem tud semmit. mindig olyankor jövök rá, hogy a TC mennyire a windows vonal svájci bicskája lett, mikor egy olyan géppel kell dolgoznom, amin nem áll rendelkezésre.
az irfanview szerencsére fut portable verzióban.
-
fogtunder
nagyúr
én egyszer Anyámnak a CD másolást próbáltam elmagyarázni, sajnos olyan helyen voltam, ahol nem volt internet és nem tudtam belépni a gépére. kb. 20 percig kerestük a Nero-t a start menüben, majd közölte, hogy ő akkor lehet felveszi a szemüvegét. majdnem ragequit lett a vége
-
fogtunder
nagyúr
fú, most eszembe jutottak az NC előtti idők, mikor még alig tudtam írni és órákat szenvedtem az egyszerű fájlműveletekkel, mert a DOS nem akarta érteni, hogy mit szeretnék tőle. meg ugye ott volt még az akkor igen népszerű ARJ, amit szintén parancssorból kellett használni, óriási megváltás volt a beépített tömörítő, mikor először eljutott az én gépemre is. és mindezt értelmes súgó, internet, angoltudás, illetve hozzáértő segítség nélkül. belénk is nevelődött a probléma megoldásra való készség elég keményen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest