- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
válasz
fogtunder #37 üzenetére
Nincs belőle vmi portable verzió?
Nálunk sincs jóformán semmi, sem engedély adminozni (nem volt egy perc megoldani, de végül nem telepítettem semmit, mert tényleg jogos ez). Mivel gyökér a céges informatikus, ezért eleinte ilyen portable cuccokat használtam, meg tor browsert, de mint kiderült a windowst utáltam meg, azóta egy pendrájvon hurcolom a perzisztens linuxomat, és abban csinálok mindent.DOSos időkben nc, meg a legbrutálabb arachne browser, amit még pegasus mail (pmail) email-fiókomba kaptam a szerzőtől, csatolmányként(!). DOS alatt futott, de például képeket is megjelenített korrekten. Meg ugye a lynx.
Aztán jött a windows és az xp-vel a wincommander, majd áttértem linuxra és bsd-re. Így van mc-m. A total commandert androidon használom, fájlműveletekre a legjobb, tud root-jogokkal bánni, mindent visz. -
Egri Imre
csendes tag
válasz
fogtunder #37 üzenetére
Hi, úgy tudom admin jog nélkül is lehet hordozható alkalmazásokkal dolgozni, ha az ismeretlen programok futtatása nincs korlátozva. A TC-ből is lehet hordozhatót csinálni, de egyszerűbb a FreeCommander, a PortableApps gyűjteménybl letölthető: http://portableapps.com/apps/utilities/freecommander_portable.
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
fogtunder #10 üzenetére
De szépen írtad:
". és mindezt értelmes súgó, internet, angoltudás, illetve hozzáértő segítség nélkül. belénk is nevelődött a probléma megoldásra való készség elég keményen"
Az a baj, hogy ez már a keresők mellett nem és ér semmit, mert ha valaki csak félhülye előbb utóbb megtalálja a problémájára a megoldást.
Éppen ezért egyetlen munkáltató se nézi semmibe ezt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest