- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
Nem ezért nem kötnek le ezek a játékok!
A válasz abban rejlik hogy régebben nem volt ennyire sok játék mint mostanában. Nem tudjuk mikkel kéne játszani FPS,MMORP,AUTÓS nem tudunk már választani a sok játék közül. Azért unjuk meg hamar mivel egyre több lesz a játék egyre szebb grafikák sztorik, így jutunk el lassan odáig hogy már nem is nagyon fogunk játszani, mivel az elvárásaink egyre nagyobbak lesznek. Ugye már variálunk hogy ebben a játékban ez nem jó itt bugos ott nem szép a grafika nem jó a stori. Crysis mondjuk hú de jó grafika! Hú de semmi sztori... Játszunk mással inkább mert van még millió játék!!! Régen? na régen ilyen nem volt... Játszunk ezzel mert nagyon jó! Miért volt jó? Mert nem volt ennyi sok játék ennyire sok és nagy elvárásunk. Ha most kijönne egy új carmageddon, úgy is mindenki belekötne valamibe hogy miért nem olyan jó a grafika vagy miért nem jó az irányítás vagy sztori.
Egyébként én is kisebb koromban rengeteget játszottam vele mint mindenki! The best game volt
Ja és igen idősödünk, komolyodunk és lassan nem is fogunk már játszani már játékokkal
ui.: Grat a cikk készítőjének! Én is nosztalgiáztam kicsit még az olvasása közben
-
Taky
senior tag
Ez már off lesz, de
"Csatlakozom a véleményhez, hogy ezek a JÁTÉKOK még lekötöttek! A maiak akármennyire szépek, a hangulatot már nem hozzák..."
Sztem nem csak a mai játékokkal van a baj, inkább kinőttünk belőle.Régen lehetett akármilyen "gagyi" játék, ültünk előtte sok-sok órát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Formula-1
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest