- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Egyébként pre-loadolható a cucc PC-n Game Pass-ben, bár valószínűleg lesz akinek nem mondtam újat.
-
Wesder
titán
Persze, de 300ft ha esetleg még nem volt, és kapsz még mellé 100 màsikat arra a 3 hónapra. Most azt hiszem ilyen akció van új tagoknak.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy inkàbb kiadok érte hàromezret (ha nem él a 300ft-os akció) és ha nem tetszik, akkor jàtszok màssal esetleg a kínàlatból, mint megvegyem 17300-ért. (15570 előrendelésben) -
aginor
veterán
Tök igazad van. Nem a látvány indokolja ezt a gépigényt, sokkal inkább a lustaság. Ebből már kaptunk ízelítőt a Blair Witch-ben. Ha valami "bevált", akkor azon minek változtatni.
Nem baj, de azért azt elvárják, hogy vegyem meg a vackukat, meg a hardvert is miatta..oriic: "Kikapcsolhato lesz az FPS lock, nem kell izgulniuk PC-seknek" - nem, mert be van építve a motorba azáltal, hogy normális hardveren örülsz, he egyáltalán ennyi megvan.
-
Lord Myn
senior tag
Utánanéztem, sajnos beigazolódott a gyanúm... 30fps lock-os lesz a játék (a fejlesztők szerint a mozi feeling miatt, há'hogyne...
).
Az LA Noire az egyik kedvenc játékom (ugye az akkori "videó-arcmimika" miatt, az is 30fps lock-os), de amikor pár hete feltelepítettem nosztalgiázni egy kicsit, olyan darabosnak/szagatottnak hatott a játékmenet, hogy ihaj... Hiába, a 144Hz-et könnyű megszokni, visszaszokni nehéz.
-
Z10N
veterán
Vegre minden scenariora van opcio. Bar Polaris kartyat nem latok. GCN2-rol egybol ugras RDNA1-re, semmi GCN3/4/5.
Ui: A 30 FPS mindenhol kulonosen vicces
-
C4mp3r
addikt
600k-ert vettel 3080-at? got you fam, 30 fps meglesz
az ilyen fejleszok hol elnek, teljesen abszurd, akkor nyomatom egy series x-en a 4k 30fps ott is meglesz minimum es csak 200k. az, hogy 2021-ben meg mindig egyaltalan felmerul a 30fps a vilag szegyene
-
Hunpriest
senior tag
Öhm, mi ez a 30 FPS target mindenhol?
Ez a "minden legalább 60 FPS-el fut, valami meg akár 120 FPS-t is tud mindentverő Series X-en" is 30 FPS lesz?
-
HELLAFLUSH
őstag
sejtettem, hogy ez lesz...kijöttek az új VGA-k aztán most örülnek a fejlesztők, hogy nem kell már "optimalizálni" és reménykednek abban, hogy majd mindenki fél milliós VGA-t fog venni.
-
GodGamer5
addikt
DLSS mellett szerintem még nálam is simán menni fog.
-
KaitouP
nagyúr
Kicsit eltúlozták a lengyel kollégák a hülyeséget megint. Bár állítom, hogy ez a gépigény optimalizálatlanságból fakad, a Blair Witch is szarul futott, pláne hogy grafikailag se volt benne semmi kiemelkedő. A medium gépigény 1080p 30 fps-re a legnagyobb vicc amit láttam mostanában, nehogymár 2022-ben Full HD felbontáson a legmagasabb beállításokkal, RT nélkül ne legyen meg legalább a 60 fps egy 5700XT-vel meg egy 2700X-el, 16 GB RAM társaságában.
-
Croissant
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Oké, hogy már atomrészletes a gépigény megadása, csak a reális elvárásokkal nincs semmilyen viszonyban. Vagyis de: ray-tracing használata mellett még ma is 30 FPS kierőszakolása a realitás.
Na de anélkül??? -
dreampage
aktív tag
30 fps-es játékkal én egyre kevésbé vagyok képes játszani.
Legalább egy RT nélküli teljesítmény módot rakhattak volna bele. Mondjuk a Bloober Team nem a kiváló teljesítményű játékokról híres.
-
Hátööö... átlag 30fps mindenhol?
Húha, bajban lesznek a gaming monitorok gyártói. -
AddyKing
tag
Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a jelenlegi csúcsok is ajánlottá váljanak. Kicsit vegyes érzéseket kelt bennem. Belegondolva, hogy "nem rég" állítottam össze a konfigurációmat. A 90-es évek újra visszaköszön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpársportok
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest