- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oiblood
tag
(An) Dante, sok az akkumulátor szó a cikkben. A Philipsnek úgy tűnik most sem jött össze egy normális mobilt "alkotni".
-
Khaal
őstag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
De azért az Alcatel One Touch és az említett moto se mai modell, azokhoz képest nagyon is ott van tudásban. Egy mobilarenás tesztre kiváncsi lennék nagyon, mennyire igaz az 1 hónapos készenléti idő.
-
-
Jégkokó
veterán
Hát ez se vmi nagy szám telefon, már ami a specifikációit illeti. Meg az elemről való üzemelés se mai találmány.
-
Khaal
őstag
Alcatel One Touch akksija lényegében három újratölthető AA elemből állt, amit házilag is ki lehetett cserélni három mezei ceruzaelemre, hasznos kis funkció volt, ha az embernél nem volt töltő.
Kiváncsi lennék egy tesztre, hogy ezek az új Philips modellek mennyit teljesítenek a valóságban ebből az egy hónapos készenléti időből. -
yooga
csendes tag
Szerintem is lehet korrekt megfelelő árazással. Amúgy mennyit is nyom egy AAA-s elem? 10-15g-ot? Nem hiszem, hogy olyan nagyon megnehezítené az amúgy max 10dkg-s készüléket. Persze ízlések és pofonok, de én spec. szeretem érezni egy telefonon, ha a kezemben van...
Az Alcatel One Touch nemtommije (talán Easy, Max?) amúgy tényleg ment annó asszem 3*AA elemmel, viszont abban nem volt ilyen akksi felismerés-rátöltés funkció. A tulajdonságai alapján én is egy tiniknek szánt modellre gondolnék, ahol viszont tarolhat, mert a feleslegessé vált mp3 lejátszó akksiját áttolhatják a mobilba... -
Khaal
őstag
Lehet én értettem félre valamit, de nem úgy működik, hogy van egy beépített akksi amire rásegíthetsz akár egy gagyi sarki közértben is kapható ceruzaelemmel ha kifogyóban van a szufla? Ha meg van otthon újratölthető elemed akkor meg csak beletolod és telefonnal tudod tölteni azt is. Én egyébként nem látom miért is olyan gagyi ez a telefon, bluetooth, microsd, 1.3mps kamera, mp3lejátszó és a kijelző se olyan ramaty. Megfelelő árcédulával megfejelve teljesen korrekt kis telefon. A 750 órás készenléti idő meg már magában is egész jó, ha meg beletolod a plusz elemet, akkor főleg (persze ettől dögnehéz lesz a telefon, de valamit valamiért).
-
legiaap
félisten
Nekem laposelemes kéne...
-
Egzee
őstag
Fúúú de jó! A legmodernebb a telefonban az A2DP a legrégebbi pedig az elemes működés! Fúúú de okosak a Philipsnél! Elővettek egy 10 éves asszem Alcatel telefonoknál használt technikát!!! Csak azok még eldobható alkálival is mentek... De olyat akármelyik kúton kaptál! Itt meg de rendesek vagyunk, vegyél 2-3 AAA elemet jó drágán, ahelyett hogy vennél még egy akksit... Valamivel ki kell tűnnie ennek a sz@rnak a semmiből, mert ez egy olyan telefon amit kb 13-15 éves korosztály kezébe adnék...
-
T0rnad0
addikt
Nem néz ki rosszul és az ötlet is jó, lehet olyan helyzet, ahol elemet gyorsabban kapok, minthogy fel tudjam tölteni a telót ( és várni rá 1 órát)
Mindenesetre az üzemanyagcellás cikket tartom inkább a jövőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest