- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
Meridian #202 üzenetére
Semmi para!
Nekem akkor gurul el a gyógyszerem, mikor az a sok bődületes butaságot látom, amit egyesek összepötyögnek, lásd #35ös hozzászólásom.
Az, hogy ki mivel foglalkozik, cseppet sem érdekel.
Én 18 éve informatikával, és mégis hülye vagyok egy csomó dologhoz, de nem is ugatom tele a fórumot hülyeségekkel./respect
-
Peak
addikt
válasz
Meridian #195 üzenetére
Értem.
Akkor valóban félreértés lesz, hogy idézel tőlem egy másik embernek szánt kérést,
vagy hogy megállapítod, hogy én milyen is vagyok.
Én kérek elnézést.Amúgy nem értem, hogy miért mondod azt, hogy próbálnak elkenni bármit is.
Hiszen nyiltan kiálltak, elmondták, hogy szar van a palacsintában, itt és itt szar a tervezés, és ofkorsz mea culpa, kicserélünk minden vackot, ha már elszúrtuk.
Fogyasztóktól függetlenül saját extrém tesztelés alatt jött ki a hiba, és legalább kijött, és elismerik és igyekeznek megoldani a gondot 700milla USD segitségével.Komolyan nem értem néha miről beszéltek, vagy hogy miért írtok olyan dolgokat, aminek semmi alapja sincs.
Őszintén nem értem, bármilyen gúnyolódás vagy provokálástól mentesen.
Már az Asus és GigaByte hivatalos álláspontját is linkelték a srácok, aggodalomra semmi ok, ki lesznek cserélve a lapok.
-
válasz
Meridian #100 üzenetére
"Aki extrém módon használja (sok HDD olvasás/írás)"
Tehát az, ha betölt a Windows és kitömörítem a kedvenc játékomat, hogy játszhassak és kitömörítem a kedvenc filmem, hogy megnézhessem, esetlegesen már extrém használat?
Azért nem kell elszállni ettől a hírtől. Hibásak, de az Intel szerint kicsi az esély a hibára (még ha kettővel megszorozzuk, amit mondanak, akkor is csak 10%). Azonban ha bármikor behalna, kicserélik garancia után is - ennek nincs köze a garihoz, mint ahogyan annak idején a sok éves Canon gépemben is szó nélkül cserélték a hibás CCD-t.
Egyébként a mikrózásról épp a napokban volt valami hír Ázsiából. Egy madár mikrózta a telefonját talán vagy mi volt és kiderült - letöltendőt kapott kártérítés helyett.
-
Peak
addikt
válasz
Meridian #100 üzenetére
Az intel ki fogja cserélni az összes olyan chipet, amit a gyártó lejelent neki, amit a felhasználó visszavisz és JOGOS az igény!
De ez még mindig nincs összhangban az általad leírt "3 év után szinte biztosan tönkremegy az alaplapja" mondattal.
Én pont ezen akadtam (sokadszor) fenn. -
Peak
addikt
Ha jól láttam/olvastam az Intel közleménye szerint 3 éven belül 5-15% meghibásodás fordulhat elő. Itt és a másik fórumban is pár értelmesebb hozzászóló leírta/lefordította, hogy pontosan mi is a hiba.
Ez szerinted a "3 év után szinte biztosan (100%) tönkre megy az alaplapja"?
És akkor ezek után csodálkoztok, hogy ha az ember kiakad a fórumokat olvasva?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Hibás alaplapok!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest