- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark Archon #116 üzenetére
Nem, én a saját kamerámmal felvett filmet tömörítettem be, mert úgy kevesebb helyet foglal és mivel a játékot letöltéssel vásároltam, inkább azt is tömörítve tárolom.
Üdvözlettel: Offshore Kft.
-
válasz
Meridian #100 üzenetére
"Aki extrém módon használja (sok HDD olvasás/írás)"
Tehát az, ha betölt a Windows és kitömörítem a kedvenc játékomat, hogy játszhassak és kitömörítem a kedvenc filmem, hogy megnézhessem, esetlegesen már extrém használat?
Azért nem kell elszállni ettől a hírtől. Hibásak, de az Intel szerint kicsi az esély a hibára (még ha kettővel megszorozzuk, amit mondanak, akkor is csak 10%). Azonban ha bármikor behalna, kicserélik garancia után is - ennek nincs köze a garihoz, mint ahogyan annak idején a sok éves Canon gépemben is szó nélkül cserélték a hibás CCD-t.
Egyébként a mikrózásról épp a napokban volt valami hír Ázsiából. Egy madár mikrózta a telefonját talán vagy mi volt és kiderült - letöltendőt kapott kártérítés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest