- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"A többi esetben az lett volna a legtisztább, ha az Intel bejelenti, hogy felkérte az alaplapgyártókat a hibás alaplapok visszahívására, természetesen állva a költségeiket. Így előzhették volna meg leginkább a további bizalomvesztést."
Ööö, lehet, hogy én nem értelmezek valamit jól, de nem ezt csinálja az Intel, vagyis, hogy az összes olyan lapot visszahívja, ahol ez a hiba a jövőben problémát okozhat? Ugyanis a hírben szerintem pont ez szerepel: "Az Intel az adatok alapján eddig 8 millió hibás lapkát szállított le, ám Steve Smith elmondta, hogy a visszahívás nem minden termékre vonatkozik. A kivételt többnyire a mobil masinák képezhetik. Mivel a notebookokban ritkán használnak a gyártók két SATA portnál többet, így alkalmazható a két darab 6 Gbps-os interfész is. Ilyen esetben a hibás vezérlőhöz tartozó portok nincsenek használatban, azaz probléma nem befolyásolja a működést."
Persze, feltételezem, hogy a már értékesített alaplapok végfelhasználói árában lévő profitot nem fogja az Intel megtéríteni (miért is tenné, neki ahhoz semmi köze), ezért elképzelhető, hogy néhány alaplapgyártó, vagy viszonteladó húzódozni fog a cserétől, de ez szerintem nem az Intel sara.
-
Peak
addikt
Ebben igazad van, de a törvény az törvény.
Minden felhasználó mosolyogva udvarisan "követelheti" a cserét a vásárlás helyén, és magasról tojhat a sanda pillantásokra, hiszen ha 6 vincsit akar használni a gépében akkor nincs miről beszélni.
Azt hiszem nagyobb a füstje az egésznek, mint a lángja.Bocsáss meg, de azt hiszem triviális, hogy nem a jogosan aggodó kultúrált fórumozókról van szó sosem. Remélem egyetérthetünk azzal is, hogy a fórumok látogatóinak nagyon nagy része nem a saját rendszerért aggódó emberből áll, hanem az okoskodó és amúgy rosszindulatú, kárörvendő fajtából, akik ráadásul a kereskedőket és viszonteladókat előre elítélve kárognak, előítéletesek és sztereotipiákra alapozva lehúzzák őket. Agressziv sosem vagyok, nem kenyerem, de a szólásszabadság jogán, pont ahogy ők is, kifejezhetem véleményem arról, amit gondolok a tevékenységükről.
És akkor azt hiszem mindezt túltárgyaltuk és a továbbiakban nem kell tovább ezen kattogni.
Köszönöm a megértésed és együtműködésed, mindenki együtműködését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest