- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
No, azért, hogy ne csak offoljak, szeretném kikérni a véleményeteket.
Hobbiból és nyelvtanulás (angol, nem program
) céljából szeretnék elkezdeni valamilyen programnyelvet tanulgatni. Nem akarok programozóvá "válni", de nem lennék szomorú, ha a későbbiekben megkönnyítené a munkámat - annyi haszna legyen.
Jelenleg folyamatmérnök vagyok, tudjátok, sok gyártósor, robotok meg mindenféle jópofa cucc. Tehát iparban dolgozom.
Eddig csak PLC-t programoztam, de legalább tisztában vagyok a logikai dolgokkal - jó, ha minden kötél szakadt, muszáj voltam az elektropneumatikus cuccokhoz is hozzányúlni, de az más tészta.
Ja, meg ha muszáj volt, de tényleg nagyon muszáj, akkor PIC-ekbe is belenyúltam, de azokat mindig összekukáztam netről, mert ha már kitalálták, több idő maradt a cigiszünetre, csapatépítés jeligére.
Szóval ennyi előképzettségem van, ezekkel tudok párhuzamot vonni. Mivel hobbiról lenne szó első sorban, meg arról, hogy egyáltalán átlássam a mit, miért, hova, mikor stb. kérdéseket., "játszós" nyelvet szeretnék tanulni, persze olyat, ami nem halott, és van értelme.
Ugye adott a C, C++, C#, JAVA esetleg még a Delphi. De melyik az közülük, amire lehet alapozni? Nem a tetővel akarom kezdeni az építkezést, na. És ami fontos még, hogy jó angol tutorialok legyenek hozzá/juk. Pl. a JAVA azért szimpi, mert ahogy néztem, az Oracle oldalán általuk supportált tutorial van, de az objektumorientált. Baj, nem baj? Szóval itt vagyok elveszve. Pro, kontra? Lehet egyáltalán erre választ adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest