Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Egy Motorola Q9 van nálam tesztelésre.
Külsőre nagyon egyben van a telefon. Picit sem nyekereg. Most keresek hozzá programokat. Még sosem próbálgattam Win rendszerű okostelefont. -
rep3at
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na igen a P31 tényleg nem néz ki rosszul. Én is a V3-sorozatot kedvelem a legjobban, meg a divattelefonjaikat.
-
rep3at
őstag
Sajnos magyarországra kevés jutott el a V3-szériából, pedig mondjuk a V3s (ugyanaz, csak a kijelzője QVGA), vagy a V3m (bővíthető, megapixeles kamera) érdekelt volna. A V3x például azért nem tetszett, mert megváltozott az anyaghasználat és a formavilág, jó volt újra egy V3mal futkosni
. Ezért is tetszik mondjuk a V3i. Szolid változtatások, fejlesztések, ugyanaz a forma.. -
Algieba
őstag

Motorola Penge családjából a lila színű V3i a titkos favoritom. Kár, hogy ritka. Sosem láttam még élőben.
-
<NewL>
addikt
Nekem is volt,és még akkoriban jónak is számított. Moto V550 semmi problémám nem volt vele,szertettem. De most biztos ,hogy nem tudnék használni egyet sem.
Sőt amiket mutogatnak mostanában azok közül sem kellene egy sem. -
Psychonaut
veterán
Nekem E8-am volt rövid ideig, szerettem, mert gyönyörű volt, csak a kelleténél többször fagyott. Úgyhogy eladtam.
-
blokad
senior tag
-
E398-at vagy E1-et nem használtál?
-
madstunt
addikt
Én is nagyon szeretem a MOTOt bár 2 éve nem az használok de sajna nem rukkolt elő az elvárásaimnak megfelelő telóval.
Abban meg szerintem nincs vita hogy a p2k rendszer a legmoddolhatóbb rendszer a zárt teló oprendszerek közül,és ezt azért pl az E398-ammal ki is használtam bőven

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Külsőre nagyon egyben van a telefon. Picit sem nyekereg. Most keresek hozzá programokat. Még sosem próbálgattam Win rendszerű okostelefont.

Sőt amiket mutogatnak mostanában azok közül sem kellene egy sem.