- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..Valami szerintem nem ment át...
"1. a kamera ára kínából 100USD. jó, ez még vámos, de akkor sem 40 ezer."
-100 dollárra nincs is vám. Van viszont ÁFA ami 27%. Az 36195 ft. erre jön még a VÁM eljárás költsége, ami csak a vámolással kapcsolatos eljárás költségét tartalmazza, nem a VÁM-ot. Ez a Magyar Postánál 3500,- Ft, a futárszolgálatnál minimum 6000 ft. Erre jön még a tárolási költség, ha nem rendezed időben a dolgokat. Tegyük fel, hogy igen. Azaz MP-vel 36.195+3.500=39695 Ft a vége, futárral ugyanez 42.195 Ft. Hurrá. És semmi garanciád nincs. Vagyis van, de a saját költségeden kell visszaküldened, ami csak annak nem számít, aki még nem küldött így vissza semmit Kínába. Meg lehet kukkantani a MP külföldi csomagdíjait.Értékbiztosítva, tértivevényesen, ha jót akarsz.
"2. WIFI van rajta, így csak a falba kell bedugni. vagy wifi, vagy ethernet."
-Fuss neki még egyszer annak, amit írtam...hogy én mit értek ez alatt.
"azaz kétirányú legyen a dolog, tehát wifi hatótáv-növelőként is szolgálhatna, így növelve a lefedettséget"
-Ez nem ugyanaz, mint amire te gondolsz. ez semmi mást nem tud, csak csatlakozik a hálózathoz és továbbítja a médiaállományt.3."azaz kétirányú legyen a dolog, tehát wifi hatótáv-növelőként is szolgálhatna, így növelve a lefedettséget"
-Ez sem ment át..
"Ez ugye egyből megnövelné a hatótávot is, mert olyan melléképületbe, sarokra-tető alá, akárhova fel lehetne tenni, ahol mondjuk nincs áram olyan közelségben, ahol megoldható lenne az árammal való ellátása"
Van olyan melléképületem, ahol nincs áram, mert mondjuk ~50 méterre van a fő épülettől, fedett, zárt tér, de szeretném, ha lenne felügyelet, esetleg riasztással egybekötve. Raktárakban, hangárban, silókban, akárhol. 50m-en már nem mindegy, hogy "csak" egy UTP kábel megy ki, vagy egy UTP és mondjuk egy szigetelt MCU is. Itt nem az árról van szó főképp, mert az nem annyira növelné meg (2500 ft/50mx1.5), hanem a balesetveszély. -
Geller72
veterán
..Arról nem beszélve, hogy ebbe az összegben már beleférhetne egy olyan tudás is, hogy ha már ott a wifi a fedélzeten, hogy az UTP-n "kapott" nettel kezdjen is valamit, azaz kétirányú legyen a dolog, tehát wifi hatótáv-növelőként is szolgálhatna, így növelve a lefedettséget. Akár. Darabárban ez a 40k szerintem húzós. Mondjuk 4 eszközzel a 100k-s ár - ha tudná azt, amit fentebb említettem - reális lehetne. De a 40k/db az sok érte, a tudását tekintve. Vagyis a korlátait inkább.
-
Geller72
veterán
"az egyméteres UTP kábel, a tápellátáshoz szükséges, 3 méter hosszú micro USB kábel és a hozzá tartozó adapter"
-Nálam ezek az eszközök itt már meg is buktak. Millió kábel, plusz táp,annak aljzat biztosítása, ha lehet ne messze legyen..
~10 évvel ezelőtt raktam már össze olyan cuccot, ami az UTP-n keresztül kapta a tápot is. Ez ugye egyből megnövelné a hatótávot is, mert olyan melléképületbe, sarokra-tető alá, akárhova fel lehetne tenni, ahol mondjuk nincs áram olyan közelségben, ahol megoldható lenne az árammal való ellátása. Kár érte, mert amúgy egész jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest