- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Ugyanez a bajom már hónapok óta! Én megfigyeltem, hogy a gép indítása utáni pár perc a kritikus, olyankor mintha lenne egy limit, ami alatti feszt nem fogad el a rendszer. Nálam RX 580 esetén megadom, hogy a State 7-hez menjen 1030mV, de rögtön ahogy alkalmazom, visszaállítja defaultra. Viszont, ha ezzel szórakozom pár másodpercig és csiki-csukizom a fesszel, akkor előbb-utóbb már tényleg alkalmazni fogja a megadott értéket. Számomra rejtély a dolog és piszkosul idegesít, hogy minden restart után manuálisan kell szarakodnom.
Azt már nem is mondom, hogy az Asus Dual OC kártyámmal random időközönként mouse és sound lagg jelentkezik, ha tétlen a gép. (Pl. megy egy zenelejátszás vagy youtube a háttérben). A dolgot mindig megoldja, ha dupla klikkelek az AMD szoftverén a tálcán, majd rámegyek a Játék menüpontra (tehát semmit sem állítok, csak megnyitom). Úgy sejtem, hogy a problémának köze van a driver által alkalmazott State 0 értékekhez és az egy csatlakoztatott 144Hz-es monitoromhoz.
Szerk: az 1030mV még tutira stabil, mert futtattam így vele több játékot és pár 10 perc Furmarkot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest